TEST: Galaxy Note 2

CHIP Online
19-10-2012, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un 5.5 inç'lik cebi Galaxy Note 2'yi en ince detayına kadar test ettik! Ve son kararımız...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/test-galaxy-note-2_36516.html

Samsung, Galaxy S3'ün ardından, bu kez Galaxy Note 2 ile test merkezimize konuk oldu. 5.5 inç'lik dev ekranıyla "büyük bir Galaxy S3'e" benzeyen Note 2, aslında kasanın içerisinde çok farklı ve etkileyici özellikler gizliyor.


İlk Galaxy Note'un beklenenden çok daha büyük bir ilgi görmesi, doğal olarak Galaxy Note 2 için de beklentilerin yüksek tutulmasına neden olmuştu. Note 2'nin, kardeşinden daha iyi bir telefon olmasını zaten herkes bekliyordu. Ama Samsung, 5.5 inç'lik bir telefonu satabilmek için daha fazla neler yapabilirdi? İşte bu testimizde, size, Samsung'un, Galaxy Note 2 ile neler yapabildiğini anlatmaya çalışacağız ve testimizin sonuçları doğrultusunda, telefonun beklentileri ne kadar karşılayabildiğine karar vereceğiz...


Test merkezimize konuk olan Galaxy Note 2, 16 GB dahili depolama alanına sahip. Bu alanın yaklaşık 10.5 GB'lık kısmı kullanıcının hizmetine sunuluyor. Geri kalan 5.5 GB ise, işletim sistemi ve sistemle gelen uygulamalar tarafından kullanılıyor. Bu alan yetmez diyenler için, telefonun microSD kart yuvasına sahip olduğu müjdesini verebiliriz.


Tüm Konu: TEST: Galaxy Note 2

Kaynak: www.chip.com.tr