Traffic Inspector 2.0.1.731 [13.08.2013]

CHIP Online
13-08-2013, 10:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Traffic Inspector günümüz iş dünyasının kontrol ve güvenlik işlevini görmek için tasarlanmış hepsi bir arada bir programdır

Traffic Inspector müşterilerine Internet erişimi için alternatifsiz bir kontrol sağlar: bağlanma zamanları, ağ iletişimi ilkeleri, bant genişliği sınırları, fatura planları kolayca tek kişi ya da çalışma grubu için belirlenebilmektedir.

Ürünün içerdiği çok geniş yelpazedeki ağ güvenliği özellikleri sayesinde günün çoğu tehlikeli tehditleri karşısında sizi korumaktadır. Entegre firewall ağ geçidi ve LAN'a yetkisiz erişimi engellemektedir. Kaspersky Gate Antivirus web ve e-mail trafiğinde kötü yazılımları tanır ve dezenfekte ve bloke eder. SMTP Ağgeçidi kurumsal posta hizmet biriminin ön ucu olarak işlev görerek istenmeyen postaları filtrelemektedir. Traffic Inspector istenmeyen web içeriğini filtreleyerek yasaklı ya da gereksiz sitelere erişimi engeller. Google Safe Browsing, WOT bazlı eklentiler sayesinde avlama yapan web sitelerine karşı güvenlik sağlar. Yoğun trafik gözlemlemesi sayesinde kimin internette ne aradığını nereye bağlandığını tespit eder. Sonuç olarak, Traffic Inspector zengin özellikleriyle piyasadaki en iyi programlardan biridir.

Kaynak: www.chip.com.tr

Download:  Traffic Inspector 2.0.1.731

viking20
13-08-2013, 12:04   |  #2  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2006

(tercümesi-Google Translate)

Trafik Müfettişi kontrolü ve günümüz iş dünyasının güvenlik ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış bir all-in-bir yazılım çözümüdür. Oturum açma saatleri, web erişimi politikaları, bant genişliği sınırlarını, fatura planları uygun tek bir kullanıcı veya kullanıcı grubu için yapılandırılabilir: Trafik Müfettişi müşterilerimize eşi görülmemiş İnternet üzerinde kontrol sağlıyor.

Ağ güvenliği özellikleri ürünün kapsamlı günümüz internet tehditlerine çoğunluğu karşı korur. Entegre güvenlik duvarı ağ geçidi ve LAN yetkisiz erişimi engeller. Kaspersky Gate Antivirüs uygun olarak kötü amaçlı yazılım dezenfekte veya engelleme web ve e-posta trafiğini denetler. SMTP Gateway kurumsal posta sunucusu ve spam ve istenmeyen e-posta filtreler için bir ön uç olarak hizmet etmek üzere tasarlanmıştır. Trafik Müfettişi müşterilerimize uygunsuz web içeriği ve dosya türleri filtre, istenmeyen siteleri engellemek etkili web erişim politikaları oluşturmanıza olanak sağlar. Web siteleri phishing karşı koruma Google Güvenli Tarama ve WOT dayalı eklentileri tarafından sağlanmaktadır. Ürün tarafından desteklenen kapsamlı trafik izleme tesisleri kullanıcıların tarama alışkanlıkları ortaya çıkarmak ve bu ziyaret ve yapılan hatta web aramaları ne web sayfaları dahil olmak üzere internet kullanımı bilgi hazinesi sağlayacaktır. Genel olarak, Trafik Müfettişi zengin özellik seti piyasadaki en eksiksiz teklifler biri yapar.

Son Düzenleme: viking20 ~ 13 Ağustos 2013 12:06