Türk Kripto Borsa BITEXEN Üyelerine 100 TL Veriyor

NightMareCoin
17-06-2020, 17:45   |  #1  
NightMareCoin avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2020

stanbul Teknik Üni[url=]ve[/url]rsitesin[url=]de[/url]kurulan ARI TEKNOKENT'TE faaliyet yürüten, İstanbul ticaret siciline kayıtlı TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK KRİPTO PARASI "Exencoin" son günlerde tavan yaptı. 2 ay önce 1 exencoin 50 kuruşken şuan yaklaşık "20" tl'ye ulaştı! Ve her geçen gün artıyor.

"Bitexen" adlı kripto borsa sitesi, Türk kullanıcıları siteye çekmek ve para hacmini genişletmek için referans koduyla üye olan her kullanıcıya şuan yaklaşık "100 tl" değerinde olan 5 exencoin ücretsiz veriyor.

Bitexen, İTÜ ARI Teknokent projesi kapsamında kurulmuş bir borsadır. Legaldir.

YAPMANIZ GEREKENLER: "Bitexen" sitesine girip, "aşağıda vereceğim referans koduyla" üye olmak, kimlik bilgilerinizi ve e-devletten ikametgah bilgilerinizi doğrulatmak(e-devlettten ikametgah alırken, kuruma ibraz seçeneğini seçip "Bitexen" şeklinde belirtmeniz gerek. Bu işlemleri yaptığınızda hesabınıza 5 exencoin yatmış olacak. Exencoinleri, satıp TL'ye çevirdikten sonra banka hesabınıza aktarmanız için, siteye bir miktar para yatırmanız gerekli. Merak etmeyin bu para yatırma işlemi tamamen göstermelik "1 TL" dahi yatırsanız yeterli. Burda ki tek önemli husus kullanmış olduğunuz kartın kendi adınıza kayıtlı olması. Özetle 1 tl yatırıp 101 tl çekeceksiniz :)Tertemiz 5 dakikada kolay para.


Gelelim kritik mevzuya :))))))


YAKIN ZAMANDA BİR TOSUNCUK DAVASI ATLATTIĞIMIZ İÇİN İNSANLAR HALİYLE TEDİRGİNLER VE KİMLİK BİLGİLERİNİ PAYLAŞMAKTAN ÇEKİNİYORLAR VE HAKLILAR. ÖNCELİKLE BELİRTEYİM BU BİR YATIRIM SİTESİ DEĞİL BORSA SİTESİ. SİZE 5 TL'YE KİMSE İNEK SATMAYA ÇALIŞMIYOR :)


PEKİ NEDEN KİMLİK BİLGİLERİ VE İKAMETGAH İSTENİYOR?


1) Arkadaşlar burası borsa sitesi bir nevi banka gibi ciddi bi kurum. Insanlar sitelerine binlerce tl para yatırıyorlar, örneğin sifrenizi unuttuğunuzda yeni bir şifre almak için kendini kanıtlamanız gerek. O yüzden teyit amaçlı ve sizin güvenliğiniz için isteniyor.

2) Hacker veya internet korsanlarının sahte hesaplarla siteden illegal işler yapmasını engellemek için ikametgâh isteniyor.

3)Btcturk gibi aklınıza gelen bütün borsalar bu kimlik teyidini istiyor. Yani içiniz rahat olsun ortada bir dolandırıcılık yok.

4)Kara para aklamanın, isimsiz kullancıların önüne geçmek. Aksi takdirde insanlar yüzlerce hesap açıp manipületif işlemler yapabilir ve kara para aklayabilir.


Bu kadar anlattım :) Aşağıdaki referans koduna tıklayıp üye olursanız hem size hem de bana 5 exen gelecek :) BOL KAZANÇLAR!


EXENCOIN ALMANIZ İÇİN ÜYE OLURKEN GEREKLİ REFERANS KODU: 8506397

danro
29-07-2020, 14:51   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2020

İnternette çok para toplamaya başlamak için, internette çok para toplamaya başlaman gerektiğini düşünüyorum, denemek için, bu siteyi tavsiye ederim https://topbrokers.com/tr/forex-promotions/bonus, çünkü burada iyi yatırım yapmaya başlayabilirsiniz