Türkiye'deki Galaxy S3 için Jelly Bean hazır!

CHIP Online
24-01-2013, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung, Türkiye'deki Galaxy S3 kullanıcıları için Premium Suite'i içeren güncellemeyi hizmete sundu

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tur ... an-hazir_38308.html

Resimlerle: Galaxy S3'ün bilmeniz gereken 32 işlevi

Samsung Electronics; amiral gemisi akıllı telefonu GALAXY S III için Premium Suite yazılım güncellemesi duyurdu. Türkiye'deki GALAXY S III kullanıcılarının ulaşabileceği bu yeni yazılım, kullanıcıları daha iyi anlayarak yenilikçi ve pratik özellikler sunuyor ve kullanıcı deneyimini daha iyi bir noktaya ulaştırıyor.GALAXY S III Premium Suite yazılım yükseltmesi, GALAXY Note II'nin sahip olduğu pek çok yenilikçi ve verimliliğe yönelik özellikleri içeriyor olacak.


·         Çoklu Pencere özelliği ile kullanıcılar iki değişik uygulamayı aynı anda yan yana kolayca çalıştırarak en iyi çoklu görev deneyimini yaşayabilecekler.


·         Samsung Gallery ile kullanıcılar artık bir seferde daha fazla fotoğraf görüntülemekle kalmıyor, aynı zamanda kolayca fotoğraf ve video çekip bunları kategorilere göre düzenleyebiliyor olacaklar.



  • Yalnızca Samsung'un sunduğu bir uygulama olan Paper Artist çok eğlenceli ve yaratıcı fotoğraf efektleri sunuyor. Bu uygulama aynı zamanda fırçayla boyama aracı gibi sezgisel kolaylıkta kullanılan ve fotoğrafa duygusal bir boyut katan işlevler de içeriyor.



  • Group Cast özelliği ile birden çok arkadaşınız ile gerçek zamanlı olarak aynı belgeler, sunumlar veya resimler üzerinde hep birlikte çalışabilmenize olanak tanır.

  • Smart Rotation (Akıllı Döndürme) sayesinde cihaz kullanıcının yüzünü algılayıp tanır ve ekranın yönünü kullanıcının yüzünün konumuna uyacak şekilde otomatik olarak çevirir.

  • Premium Suite ile kullanıcılar çektikleri ya da kaydettikleri fotoğraf, video veya sesli notlar üzerine arkadaşlarını, konum ya da tarih bilgisini içeren etiketler ekleyebilir. Yine bu yazılım sayesinde kulaklık takıldığında cihaz bunu algılar ve müzik oynatıcısı otomatik olarak açılır.

  • NFC ile Otomatik Çekim Paylaşma Eşleştirme ile kullanıcılar artık kamerayı 'Otomatik Çekim Paylaşma' moduna ayarladıklarında GALAXY S III cihazını diğer NFC ve S-Beam etkinleştirilmiş cihazlara sadece dokundurarak hızlı bir şekilde fotoğraf ve video paylaşımı yapabilirler.


Tüm Konu: Türkiye'deki Galaxy S3 için Jelly Bean hazır!

Resimlerle: Galaxy S3'ün bilmeniz gereken 32 işlevi

Kaynak: www.chip.com.tr