Windows 7 Resimlerimi açamıyorum

engtan
10-11-2011, 11:00   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
13 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

Merhaba…
Bilgisayarımda xp kuruluydu..yavaşlama donmalar olmaya başladı, ilk açılışta her şey normal ancak herhangi bir simgenin üzerine tıkladığımda donuyor bir daha açılmıyordu. Resimlerimi açmak istediğimde daha çabuk donuyordu. Bilgisayara reset atarak tekrar açıyorum fakat aynı şey defalarca tekrarlanıyor.
(Bu arada xp kuruluyken  resimleri D sürücüsüne taşımıştım.)
Bilgisayar servisine götürdüm formatlayarak
Windows 7 profesyonel yükledi.. Şimdi her normal donma/kilitlenme yok ancak resimlerimi açamıyorum. Klasörün içindeki resimlerin üzerine tıkladığımda ‘’Dosyanın bulunduğu konuma doğru erişme izniniz olmadığı için, Windows fotoğraf görüntüleyicisi bu resmi açamıyor.’’
uyarısını veriyor..
Resimlerimi nasıl açabilirim?  Yardımlarınız için teşekkür ederim.

ridvan907
10-11-2011, 11:12   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
17 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

KArdeşim Sınırlı Kullanıcı olarak Bilgisayarı Kullanıyor olabilirsin. Öncelikle Denetim masasından kullanıcı hesaplarına girip Oradan Yetki Düzeyine bakarmısın. Eğer normal gözüküyorsa Başka bir yol Önereceğim.

engtan
10-11-2011, 14:44   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
13 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

Hayır sınırlı kullanıcı olarak girmiyorum admin hesabından giriş yapıyorum. Klasörün üzerine sağ tıklayıp güvenlik başlığı altındaki yönergelerden klasörün sahipliği değiştiriyorum ama izinleri devralamıyorum üstelik aşağıda küçük bir kutucuk var alt klasörün ve dosyaların sahiplerini veya izinlerini değiştir diye ona çentik de koydum yine olmadı. işlemin en sonunda şöyle bir uyarı var '' bu klasörün veya dosyaların sahipliğini yakın zamanda aldıysanız bu uygulamanın özelliklerini kapatıp yeniden deneyin''...

           Bu resimler benim için çok önemli kaybetmek istemiyorum..Oğlumun doğduğu ilk andan itibaren bebeklik resimleri var..LÜTFEN YARDIM.. TEŞEKKÜRLER..