Windows 9 ve Metro Office'ten yeni sızıntı!

CHIP Online
23-05-2014, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

İnternete sızan bu görüntü, Windows 9 ve fazlası hakkında önemli ipuçları veriyor olabilir!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/win ... -sizinti_47272.html

Resimlerle: Windows'lu cihazlar için dokunmatik ipuçları!

Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan, bir Microsoft çalışanının Facebook profiline ait olduğu düşünülen görüntüde "Windows 365" adını belki de ilk kez görmüştük. Şimdi ise sözkonusu Facebook hesabına eriştiğini iddia eden MYCE.com, Microsoft'un birçok ürününün çıkış tarihini yansıtan bir görüntüyü paylaştı.


Paylaşılan görüntü, Windows 9'un çıkabileceği tarih olarak 2015'in ikinci veya üçüncü çeyreğini gösteriyor. Benzer bilgiyi birkaç gün önce "FaiKee" takma isimli kullanıcının paylaştığı resimde de görmüştük. Ortaya çıkan bir başka çıkış tarihi ise Metro arayüzlü Office uygulamalarına ait. Gemini kod adlı bu uygulamalar, profil sayfasındaki görüntüye göre bu yaz tamamlanıp yayınlanabilir.


Ekran görüntüsüne göre Microsoft'un bir sonraki ofis paketi Office 2015 ise henüz Alpha geliştirme aşamasında bulunuyor. Son olarak bir güncellemeyle ilgisini olduğunu düşündüğümüz "update items" başlığı altında OneDrive, Metro UI, Windows Defender, Windows Activation ve Cortana maddeleri bulunuyor.


MYCE, bu görüntüyü FaiKee'nin yayınladığı görüntüden 2 gün önce elde ettiğini öne sürüyor. Görüntülerin sahte olup olmadığını önümüzdeki hafta ve aylarda öğreneceğiz.

Tüm Konu: Windows 9 ve Metro Office'ten yeni sızıntı!

Resimlerle: Windows'lu cihazlar için dokunmatik ipuçları!

Kaynak: www.chip.com.tr