Windows Phone 8.1 hakkında tüm bilinenler!

CHIP Online
15-02-2014, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows Phone 8.1 bomba gibi geliyor! İşte onun hakkında tüm bildiklerimiz...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/win ... linenler_45382.html

Resimlerle: Windows 8.1'in gizli kalan 20 yeniliği!

Windows Phone 8 sahiplerinin 8.1 güncellemesine kavuşmasına en az birkaç ay var. Windows Phone platformuna uzun zamandır gelmeyen önemli yenilikleri getirmesi ve en önemli eksikleri kapatması beklenen güncelleme hakkında şimdiye kadar sızanları bir araya getirmek istedik. Microsoft, 2 Nisan'da, Build konferansında muhtemelen Windows Phone 8.1'i tanıtacak, ancak son günlerde öğrendiklerimiz şimdiden heyecan verici bir mobil işletim sisteminin geldiğinin haberini veriyor.


Windows 8 ile ortak uygulamalar


Microsoft, Windows 8 ve Windows Phone 8 uygulama ekosistemlerini bir araya getirme planlarını gizlemese de, Reddit'te ortaya çıkan bir sızıntı, bu tür bir birleştirme için ilk adımların atıldığını gösteriyor. İddiaya göre Microsoft'un Windows Phone 8.1'e ekleyeceği JavaScript desteği sayesinde geliştiriciler, WP 8.1 ve Windows 8.1'e aynı anda uygulama yazabilecekler.


Eylem Merkezi


Microsoft'un "Action Center" olarak adlandırdığı uyarı merkezi, Windows Phone 8.1'in en önemli yeniliklerinden. Bluetooth, GPS gibi ayarları hızla açıp kapamanıza izin verecek olan yeni uyarı bölümü, uyarıları uygulamalara göre gruplandıracak. Android'deki uyarı merkezine birçok yönden benzeyen Eylem Merkezi'ni tamamen açmak için parmağınızı en üstten, en alta kadar sürüklemeniz gerekecek. Kısa bir çekiş, hızlı ayar bölmesini açacak.


Tüm Konu: Windows Phone 8.1 hakkında tüm bilinenler!

Resimlerle: Windows 8.1'in gizli kalan 20 yeniliği!

Kaynak: www.chip.com.tr