Windows Vista Başlangıç Sorunu

cemtalas
25-01-2009, 19:32   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
271 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008

Öncelikle herkese iyi akşamlar.Benim sorunum çok garip.Geçen hafta bilgisayarımda oyun oynarken mavi ekran hatası aldım ve bilgisayarı yeniden başlattım.Bilgisayar yeniden başladığında hoşgeldiniz yazısından sonra ekrana hiçbirşey gelmiyor.Sadece mouse gözüküyor.Simsiyah bir ekran.Sağ tuşada tıklanmıyor.Ama klavye çalışıyor.Bende CTRL + ALT + DEL yapıp çalıştırdan explorer yazıyorum.Bilgisayar normal bir şekilde sanki ilk başta açılıyormuş gibi başlangıç sesiyle açılıyor.Bunun kalıcı bir çözümü varmıdır?Her açtığımda bu işlemleri yapmaktan sıkıldım çünkü...Yardım ederseniz çok sevinirim...

Banned
25-01-2009, 19:36   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
275 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

ARKADAŞIM BENİMDE BAŞIMA GELMİŞTİ AYNI SORUN VE BUNU BAŞKA BİR KULLANICI OLUŞTURUP BÜTÜN KULLANICI DOSYALARINI YENİ KULLANICIYA AKTARIP ESKİ KULLANICIYIDA SİLEREK ÇÖZMÜŞTÜM DİYE HATIRLIYORUM.

cemtalas
25-01-2009, 21:43   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
271 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008

önerin için saol ama denedim olmadı:(

Banned
25-01-2009, 21:46   |  #4  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
275 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

O ZAMAN COMBOFİX DİYE Bİ PROGRAM VAR ONU İNDİR VE ÇALIŞTIR O DA OLMADI SİSTEM GERİ YÜKLEME YAP BENCE YA DA DENETİM MASASINDAKİ PROGRAM VE ÖZELLİKLERDEN SON YÜKLEDİĞİN UPDATELERİ KALDIR

cakirler67
27-01-2009, 23:28   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
421 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

arkdaşımızın dediği gibi sistemi geri yükleme çok büyük bir ihtimal işi çözecektir