WWDC 2013'ten beklenenler ve fazlası!

CHIP Online
11-05-2013, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Apple'ın yıllık geliştirici konferansında bizi hangi yeni cihaz ve sürprizler bekliyor?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/wwd ... -fazlasi_40279.html

Resimlerle: Apple ürünlerininin 36 yıllık geçmişi

Apple'ın geliştirici konferansı Worldwide Developers Conference (WWDC), 14 Haziran'da gerçekleşecek ve Apple yöneticileri, hazırladıkları yeniliklerden bahsedecekler.

Geçen seneki WWDC'de en çok iOS 6 konuşulmuştu. Bunun yanında Phil Schiller şirketin yeni notebook serisini de tanıtmıştı. Biletleri dakikalar içinde tükenen WWDC 2013'te ise iOS 7 ile tanışmamız muhtemel. Peki WWDC 2013'ten tam olarak neler bekleyebiliriz ve hangi yenilikler için WWDC'ye ümit bağlamamamız gerekiyor? İşte WWDC 2013'te bizi beklediğini (ve beklemediğini) düşündüğümüz veya beklediğini umduğumuz yenilikler.

iLife '13 ve iWork 13

Mac App Store'a girdiğinizde bu uygulamaların ne kadar ihmal edildiğini fark edeceksinizdir. Eski iLife uygulamaları hala '11 etiketine, Pages ve Numbers uygulamaları hala '09 etiketlerine sahipler.

Bu uygulamalar, iOS'ta devamlı olarak güncelleniyorlar ve masaüstünde olması beklenen işlevlere sahipler. Apple'ın OS X yazılımlarına biraz önem verdiğini görmek, gerçekten de harika olurdu. WWDC 2013 bunun için harika bir yer olabilir.

Apple TV SDK'sı

Apple, Apple TV'yi bir hobi olarak adlandırsa da aynısı geliştiriciler için geçerli değil. Kilitli bir yapıya sahip cihazda yeni uygulamalar, Apple'ın eline bakıyor. Apple TV'nin yetenekli geliştiricilerin önüne sunulması, cihaz için yepyeni olanaklar ortaya çıkarabilir.


Tüm Konu: WWDC 2013'ten beklenenler ve fazlası!

Resimlerle: Apple ürünlerininin 36 yıllık geçmişi

Kaynak: www.chip.com.tr