Yeni Galaxy S5 davetiyesinde yeni detaylar!

CHIP Online
11-02-2014, 16:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un yeni MWC davetiyesi, telefon hakkında yeni bilinmeyenleri de ortaya çıkadı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/yen ... detaylar_45355.html

Resimlerle: İşte en pahalı cep!

Galaxy S5 dedikoduları, cebin tanıtımına 13 gün kala iyice hızlandı. Henüz açığa çıkan bir davetiyede ise şimdiye kadar bilmediğimiz birçok şey ortaya döküldü.


Samsung'un yeni MWC davetiyesinde, "Hız", "Gizlilik", "Sosyal, "Stil" ve "Fitness" dahil olmak üzere renkli 9 simge yer alıyor. Bu simgeler, Samsung'un yeni amiral gemisinde odaklanacağı alanları gösteriyor. Galaxy S5'in bir süredir beklenen giyilebilir teknoloji Galaxy Gear 2'yle birlikte tanıtılması da muhtemel.


Galaxy S5'in bir parmak izi tarayıcısına sahip olup olmadığı ise hala merak konusu. Davetiye bu konuda herhangi bir ipucu vermiyor. Son söylentiler, ayrı bir parmak izi okuyucusundan çok, tüm ekranın parmak izi tarayıcısı olarak kullanılacağını iddia ediyordu. Ancak söylentiler arasındaki göz tarama teknolojisinin Galaxy S5'e yetişme ihtimali düşük.


En baştaki Hız simgesi, Galaxy S5'in Galaxy S4'ten daha hızlı olacağını gösteriyor; bu elbette şaşırtıcı bir durum değil. Ancak Samsung, buradaki şimşekle kamera hızından bahsediyor da olabilir. Galaxy S5 hakkındaki tüm bilinmeyenler, 24 Şubat'taki tanıtımda ortaya çıkacak.

Tüm Konu: Yeni Galaxy S5 davetiyesinde yeni detaylar!

Resimlerle: İşte en pahalı cep!

Kaynak: www.chip.com.tr