Yenilenen Norton Ekim ayında geliyor

CHIP Online
07-09-2012, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Norton'un son sürümleri, Windows 8 ve sosyal ağlar için yüksek güvenlik sunuyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/yen ... -geliyor_35806.html

Norton 360Norton Internet Security ve Norton AntiVirus'ün son sürümleri, Ekim ayı itibariyle kullanıcıların erişimine sunuluyor. Norton'un yeni sürümleri kullanıcılara, her türlü cihaz üzerinde ve çevrimiçi olarak gerçekleştirdikleri her türlü aktivitede kapsamlı bir koruma sağlıyor. Beş patente sahip koruma katmanı, güçlü sosyal ağ koruması, sanal dolandırıcılık aktivitelerine yönelik yeni özellikleri ve bulut uygulamalar ile uyumlu geliştirilmiş özellikleri sayesinde Norton, koruma ve performans konularında eskisine oranla çok daha iddialı. Windows 8 ile uyumlu olan Norton'un son sürümleri ayrıca, çözümlerin Windows Defender üzerinde çalıştığı dönemlere göre Windows 8'in çok daha hızlı ve güvenli bir şekilde çalışmasını sağlayacak şekilde tasarlanmış bulunuyor.


Üçüncü parti testlerinden elde edilen sonuçlara göre Windows 8, Windows Defender ile kıyaslandığı zaman, Norton eşliğinde çalıştırıldığında hem yüzde 50 daha hızlı hem de yüzde 20 daha güvenli.


"Bu yıl yayınlanan Norton Siber Suç Raporuna göre, sosyal ağ platformlarındaki her 10 sosyal ağ kullanıcısından 1'i dolandırıcılık faaliyetlerinin kurbanı olduğunu ve sahte bir link bağlantısıyla karşılaştığını bildiriyor. Günümüzde kullanıcılar, hayatlarının neredeyse her alanında çevrimiçi yaşıyor ve bu durumda kişisel bilgileri de büyük risk altında bulunuyor" diyen Norton Türkiye Satış Müdürü İlkay Tümörter, şöyle devam ediyor: "Yeni sürümlerimiz ile Norton, çok daha güçlü sosyal medya ve dolandırıcılık karşıtı koruma özellikleri ile sanal ortamda karşılaşılan birçok riski bertaraf ediyor ve kullanıcıların birçok cihaz üzerinde, Wi-Fi uyumlu bir dünyada güven içinde olmalarını sağlıyor."


Tüm Konu: Yenilenen Norton Ekim ayında geliyor

Kaynak: www.chip.com.tr