Facebook'taki Fotoğraflarınızı Google Fotoğraflar'a Aktarın

Facebook'taki fotoğraflarınızı Google Fotoğraflar'a aktarmak, Facebook'un herkese açtığı araç sayesinde artık çok kolay.

Facebook, kendi platformu üzerindeki fotoğraflarınızı ve videolarınızı Google Fotoğraflar'a taşımanızı daha kolay bir hale getirdi. Araç daha önce sadece İrlanda'daki kullanıcılara sunuluyordu ve sonrasında bazı bölgelerde kullanıma açılmıştı.Okyanus Kenarında Yaşanan Toprak Kayması, 8 Evi Böyle Sulara SürüklediNorveç'te kaydedilen bu video, Okyanus kenarında yaşanan bir toprak kaymasının, evleri nasıl sürükleyebildiğini ve yerle bir edebildiğini gözler önüne seriyor.

Facebook'un yeni duyurusuna göre fotoğraflarınızı Google Fotoğraflar hesabınıza taşımanızı sağlayan araç, tüm dünyaya açıldı. Bu adresten ulaşılabilen araç, fotoğrafları Facebook profilinize bir bağlantı içerecek şekilde Google Fotoğraflar'a kopyalamanıza izin veriyor. Araç, hem masaüstü site hem de mobil site üzerinden çalışıyor. İşlemin gerçekleşebilmesi için Facebook'un Google Fotoğraflar kitaplığınıza erişim izni vermeniz gerekiyor (evet, Facebook'un geçmişini düşünerek böyle bir izin verirken birkaç kez düşünmenizde ve yukarıdaki resmi zaman zaman gördüğümüzü hatırlamanızda fayda var).Bilim İnsanları, Dünya'ya Çok Benzeyen Bir Gezegen Bulunduğunu AçıkladıBilim insanları, Dünya'ya çok fazla benzeme ihtimali olan, yeni bir gezegen bulduklarını açıkladılar.

Araca Facebook üzerinden Ayarlar > Facebook Bilgileriniz > Fotoğraflarınız veya Videolarınızı Aktarın yolunu izleyerek ve hedef olarak Google Fotoğraflar'ı seçerek de ulaşılabiliyor.

Sonraki Haber

Forum