Facebook, Instagram Hikayelerini Göstermeyi Deniyor

Facebook, Instagram'daki hikayeleri kendi mobil uygulaması üzerinde göstermeyi test etmeye başladı!

Facebook, Instagram'daki "hikayeleri" Facebook uygulamasında görmenizi sağlayacak bir işlevin testlerine başladı.Kasın 2020 - Ocak 2021 COVID 19 Vaka ve Vefat SayılarıTürkiye'de tespit edilen günlük COVID-19 vakalarının, hastalarının ve yaşanan Koronavirüs kaynaklı yeni vefatların sayıları, 10 Ocak 2021 tarihi itibarı ile belli oldu.

Bir Twitter kullanıcısı tarafından fark edilen işlev, Instagram kullanıcılarının hikayelerini Facebook'ta da görünür yapmalarına izin veriyor. Facebook, bu işlevin çalışması için iki tarafın da Facebook ve Instagram hesaplarını birbirine bağlamaları ve işlevi etkin hale getirmeleri gerektiğini söylüyor. Yani Facebook'ta arkadaşınız olup sizi Instagram'da takip etmeyen bir kişi, hikayenizi göremiyor. Hikayeye gelen cevapları ise Instagram'da görebiliyorsunuz. Facebook'tan bir yetkili, işlevin "tüm gizlilik ayarlarına bağlı kaldığını" da doğruladı.TÜRKSAT 5A İlk Kez Canlı Yayınla Tüm Dünyaya GösterildiTC Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın desteğiyle yapılan GlobalSAT Show'u takip edenler tarihi bir ana tanıklık etti.

Hayatınızı herkesle paylaşmaktan henüz sıkılmadıysanız, tam aksine daha çok paylaşmanın yollarını arıyorsanız, bu yeni işlev hazır olduğunda işinizi kolaylaştırabilir.

Sonraki Haber

Forum