Facebook'tan, Mesajlaşma Uygulaması Messenger'a Kısıtlama Geldi

Facebook, Messenger üzerinden yanlış bilgi yayılmasını yavaşlatmak için kullanıcılarına yeni bir kısıtlama getirdi.

Facebook, Messenger üzerinden yanlış ve zararlı olabilecek bilgilerin yayılmasını yavaşlatmak için yeni bir kısıtlama daha getirdi.Fortnite Hesabı Çalmak, Hacker'ları Zengin EdiyorHacker'lar, çalıntı Fortnite hesaplarını çalarak ve bu çalıntı Fortnite hesaplarını satarak inanılmaz büyüklükte paralar kazanıyor.

Değişiklikle birlikte Messenger kullanıcıları, mesajları aynı anda en fazla beş kişi veya gruba yönlendirebilecekler. Benzer bir kısıtlama, bu senenin başlarında WhatsApp'a da getirilmişti. Messenger Gizlilik ve Güvenlik ürün yönetimi direktörü Jay Sullivan, bir blog gönderisinde şunları söyledi:ABD, İlk Kez Bir Oyunun İlaç Olarak Satılmasına İzin Verdi. İşte O OyunOyunlar can sıkıntınıza ilaç olabilir, ancak bu oyun belki de ilk kez gerçek bir ilaç olarak reçetelere yazılabilecek ve satılabilecek.

"İletmeyi sınırlandırmak, viral yanlış bilgilerin ve gerçek dünyaya zarar verme potansiyeline sahip zararlı içeriğin yayılmasını yavaşlatmanın etkili bir yoludur.

Küresel COVID-19 salgını devam ederken ve ABD, Yeni Zelanda ve diğer ülkelerde büyük seçimlere doğru giderken yanlış bilginin yayılmasını kontrol etmenin kritik olduğuna inanıyoruz."

COVID-19'un devam ettiği ve ABD seçimlerinin yaklaştığı şu günlerde Facebook, kendi platformu üzerinde yanlış bilgilerin yayılmasını yavaşlatmak istiyor. Firma, bu kapsamda haziran ayında yaptığı bir değişiklikle üç aydan eski makaleleri paylaşırken bir uyarı göstermeye başlamıştı.

Sonraki Haber

Forum