Google Play Store'a Otomatik Yükleme İşlevi Geldi

Google Play Store, önceden kayıt olduğunuz uygulamaları artık otomatik olarak yükleyebiliyor.

Play Store, ön-kayıt yaptırdığınız uygulamalar ve oyunlar hazır olduğunda, bu uygulamaları otomatik olarak yüklemenizi sağlayacak bir güncelleme sundu.İşte Son 30 Gün İçinde En Çok Tweet'lenen 10 Oyun!Yeni tip Koronavirüs salgını nedeniyle, insanların evde kaldıkları süre boyunca e-spor ve çevrimiçi oyunlara olan ilgisi, görülmemiş bir şekilde arttı.

Daha önce Play Store uygulamasında yapılan incelemelerde görünen işlev, şimdi kullanıcılar tarafından da görülmeye başlandı (muhtemelen sunucudan etkinleştirildi). Öncesinde ön-kayıt yaptırdığınız uyulamalar için bildirim alabiliyor, yükleme işlemini kendiniz yapabiliyordunuz. Kayıt yaparken beğenebileceğiniz diğer oyunlar da gösteriliyordu ancak bu işlev, emekliye ayrılmış gibi görünüyor. Şimdi bunların yerine, ön-kayıt düğmesine bastıktan sonra karşınıza "Hazır olduğunda yükle" ve "Tamam" seçenekleri geliyor.SaveDotOrg Kampanyası Kazandı, .ORG Satışı Reddedildi.ORG uzantılı alan adlarını satın almak isteyen özel şirket, SaveDotOrg kampanyası karşısında çaresiz kaldı ve ICANN satışı reddetti

Otomatik indirme işlevinin size ulaşıp ulaşmadığını kontrol etmek için Play Store'da oyunlar bölümüne bakın, Ön-Kayıt'a kaydırın, bir oyun seçin ve Ön-Kayıt'a dokunun.

Sonraki Haber

Forum