Google, Sık Kullanılan Bu Önemli Gmail İşlevini Yanlışlıkla Sildi

Gmail'in bir gelen kutusu yönetim işlevini yanlışlıkla kaldıran Google, gelen tepkiler sonrasında bir açıklama yaptı ve işlevi hemen geri getirmek için çalıştığını söyledi!

Google, eposta hizmeti Gmail'deki bir gelen kutusu yönetimi işlevini yanlışlıkla kaldırdı ve bazı kullanıcıların tepkilerine yol açtı. "Bu aramayla eşleşen tüm konuşmaları seç" işlevi, belirli epostaları seçip, arşivlemenize, kategori eklemenize, silmenize veya okundu olarak işaretlemenize izin veriyor. Kalabalık gelen kutusunu düzenlemek için işlevi sıkça kullananlar, işlevin Gmail arayüzünden kaybolmasıyla zor durumda kaldı.Yayınlanan FIFA 21 Ultimate Team Reklamı, Tepkilerden Sonra Geri ÇekildiÇocuklara yönelik bir dergide yayınlanan ve görenleri FIFA 21 Ultimate Team için FIFA Puanı satın almaya teşvik eden reklam, tepkilerin ardından apar topar geri çekildi.

Google'ın işlevi bilerek kaldırmadığı kısa sürede anlaşıldı. Firma, sorundan etkilenen kullanıcılardan özür dilerken işlevin yanlışlıkla kaldırıldığını, sorunu incelemeye başladığını, işlevi en kısa zamanda geri getireceğini söyledi.Google, Gmail'de "Logo Dönemini" BaşlatıyorGoogle, sosyal platformlardaki "mavi onay işareti" görevini üstlenen şirket logolarını Gmail'e eklemeye hazırlanıyor.

Gmail kullanıcıları, Google işlevi geri getirene kadar şu alternatif yola başvurabilirler: Gmail arama çubuğunun sağ tarafındaki ok simgesine tıklayın ve Gelişmiş Arama menüsünü açın. Açılan filtre menüsünde bir eylem seçeneği (okundu olarak işaretle gibi) seçtikten sonra "Filtreyi eşleşen konuşmalara da uygula" seçeneğini seçin. Böylece ilgili tüm mesajlar üzerinde işlem gerçekleştirebileceksiniz. İşiniz bittiğinde, bu filtreyi silmeyi unutmayın. Aksi halde filtre eylemi, bu kriterlere uyan gelecekteki epostalara da uygulanacaktır.

Sonraki Haber

Forum