iPhone 12'de Beklenen Bu Yenilik Olmayacak Gibi Görünüyor

Yeni bir iddia, iPhone 12'nin, bazı söylentilerin aksine USB-C portuna geçiş yapmayacağını ve yoluna Lightning ile devam edeceğini söylüyor.

Yeni söylentiler, iPhone 12'nin bir USB-C yuvasıyla geleceği iddialarına gölge düşürdü. "Gerçek" Kablosuz Kulaklık OnePlus Buds Ortaya ÇıktıOnePlus, "gerçek" kablosuz kulaklık olarak tanımladığı OnePlus Buds ile bu kez de "kulaklık katili" mi olacak?

Twitter'daki geçmişi pek bilinmeyen @choco_bit tarafından paylaşılan bilgiye göre iPhone'un USB-C portuna sahip prototipleri olsa da, bunlar üretilmeyecek ve iPhone, "1 sene daha Lightning" ile gelecek. İyi haber ise kaynağa göre Apple'ın iPhone 13'e bir Smart Connector ekleyecek olması. @choco_bit iPhone 13'ün şarj için Smart Connector'ü kullanma ihtimalinin düşük olacağını söylüyor, ancak cihaz muhtemelen portsuz gelecek ve kablosuz şarj kullanacak.Intel ve AMD'ye Çin'den Rakip Geldi: Montage Technology ve CPU'su JintideÇin, bilgisayarlarında kullanılmak üzere, Intel ve AMD'ye, daha doğrusu bu iki devin işlemcilerine önemli bir rakip üretme düşüncesinde.

Bu iddia doğruysa, iPhone'da hiçbir zaman USB-C görmeyebiliriz. Bunun yerine firma, gelecek sene daha büyük bir adım atarak portsuz bir iPhone tanıtabilir. Ancak iddianın kaynağı pek tanınmadığından, bu iddiaya dikkatle yaklaşmakta fayda var.

Sonraki Haber

Forum