Samsung'un Klima Reklamında Görülen Gizemli Telefon, Kafaları Karıştırdı

Samsung'un bir klima reklamında görünen, tamamen ekrandan oluşan gizemli telefonu heyecana neden oldu.

Samsung adı bilinmeyen gizemli bir telefonu, geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir Samsung klima reklamında göründü.Galaxy S20'lere Gelen Tepkiler, Samsung'u İşlemci Değiştirmeye İtiyorGalaxy S20 serisine gelen şikayetler karşısında Samsung, işlemci değiştirmek zorunda kalacak gibi görünüyor.

Gizemli telefonda SmartThings uygulamasının çalıştığı gözlenirken, ekranda bir çentik veya delik bulunmaması dikkat çekti. Buradan telefonun kamerasının ekranın altında gizli olduğu sonucu çıkabilir. Samsung'un böyle bir çözüm için bir süredir çalıştığı biliniyor.Koronavirüs Hastası İyileşince, Tekrar Hasta Olabilir mi?Dünya Sağlık Örgütü (WHO), COVID-19'dan iyileşmenin bağışıklık kazandığına dair kesin bir kanıt bulunmadığını söyledi.

Reklamda 0:55 süresinde görünmeye başlayan telefon, firmanın piyasaya sürmeyi planlamadığı bir maket de olabilir. Telefonun Galaxy Fold 2'ye benzemediği kesin, ancak bu yaz tanıtılması beklenen Galaxy Note 20'den ipucu veriyor olabilir.

Eğer bu telefon, Samsung'un ekran altı kamera teknolojisini tamamlamaya yaklaştığını gösteriyorsa, "tam ekran" telefon çağına çok yakınız demektir.

Sonraki Haber

Forum