Twitter'da Yeni Gündem: "Tweet Zamanlama" İçin Geri Sayım Başladı

Twitter, çok talep edilen işlevlerden birini daha, en azından bazı kullanıcıların hizmetine sundu.

Twitter'ın en çok istenen işlevlerden biri olan "Tweet zamanlama" işlevini bazı kullanıcıların kullanımına açtığı iddia edildi. Tweetdeck gibi üçüncü parti istemcilerde bir süredir bulunan işlev, birçok Twitter kullanıcısının çok işine yarayabilir.Galaxy Note 20'nin Delikli Ekranı ve Ön Kamerası Böyle OlabilirOrtaya çıkan patentlere göre Galaxy Note 20'nin, ekranda bir delik oluşmasına neden olan ön kamerasının etrafında böyle bir özellik olabilir.

Tweet zamanlamanın nasıl çalıştığına dair ekran görüntüleri, The Next Web tarafından paylaşıldı. İşlev, hazırladığınız bir tweet'in belirli bir gün ve saatte otomatik olarak yayınlanmasını sağlıyor. Twitter, zamanladığınız tweet'leri yönetebilmeniz için bu tweet'lerin bulunduğu bir bölümü de kullanıma sunuyor.Assassin's Creed Valhalla, Xbox Series X İçin Oynanış Fragmanıyla GöründüUbisoft, Inside Xbox Mayıs bölümünde Assassin's Creed serisinin yeni oyunu Assassin's Creed Valhalla'nın aralarında Microsoft'un Xbox Series X'inin de bulunduğu yeni nesil konsolların tüm avantajlarından faydalanacağını açıkladı.

Firma geçen sene, planlama işlevini tweet oluşturma penceresine dahil ederek bir deney başlatmıştı. Ancak firma, bunun yerine işleve yönelik yeni bir düğme eklemeyi tercih etmiş görünüyor. Sadece belirli kullanıcılara açılan yeni işlevin sadece bir deney mi, yoksa kalıcı olacak bir işlev mi olduğu henüz bilinmiyor.

Sonraki Haber

Forum