Windows 10 İçin Bir Dönem Kapanıyor: 32-bit Windows 10'a Veda Zamanı

Microsoft, yeni PC'lerde neredeyse hiç kullanılmayan 32-bit Windows 10'u yavaşça ortadan kaldırmaya başlıyor.

Microsoft, Windows 10'un 32-bit sürümüne verdiği desteği geri çekmeye hazırlanıyor. Uzun bir zaman alacak bu süreç, ilk olarak yeni PC'ler için OEM'lere 32-bit Windows 10'un sunulmamasıyla başlayacak. Bu değişiklik, firmanın "Minimum Donanım Gereksinimleri" belgelerinde belirtiliyor.Outlook, e-posta Yazma Biçiminizi Değiştirmeye KararlıMicrosoft'un e-posta yazılımı Outlook, yakında yazdığınız cümleleri tamamlayan bir işleve sahip olacak.

Değişiklik, şu anki bilgisayarları etkilemeyecek ve Microsoft, diğer kanallardan 32-bit yapıları sunmaya devam edecek. Yani Windows 10'un 32-bit kurulum medyasını satın alabileceksiniz, ancak bunun hangi tarihe kadar olacağı belli değil.Xiaomi CEO'su, iPhone ile "Yakalandı", İnternette Olay OlduiPhone kullandığı yanlışlıkla ortaya çıkan Xiaomi CEO'su, bu yaptığını gizlemek zorunda kaldı.

Bugün satın aldığınız PC'lerin neredeyse tamamı, 64-bit işlemci kullanıyor. Yeni 32-bit PC'lere ise herhangi bir ihtiyaç olmadığı söylenebilir. Microsoft'un bu adımı, 32-bit cihazları tamamen ortadan kaldırmaya yönelik bir hamle olması açısından önemli.

Bilgisayarınız 32-bit ise hiç endişe etmenize gerek yok, muhtemelen gelecekte de bir sorun yaşamayacaksınız. Bu PC'ler, muhtemelen destek süresi içerisinde yaşamlarını sürdürecekler.

Sonraki Haber

Forum