Windows 11'in Yeni Duvar Kağıtları Ortaya Çıktı: İndirin, Şimdiden Kullanın

Artık Windows 11'in gerçek olduğuna eminiz. Bu durumda, yeni Windows ile yeni duvar kağıtlarına kavuşacağımız da bir gerçek. Windows 11'in yeni duvar kağıtlarının tamamı içeride sizi bekliyor. İndirin; şimdiden kullanmaya başlayın!

Özellikle geçtiğimiz gün yaşananlar, Windows kullanıcıları için heyecan vericiydi. Önce Windows 11'e ait olduğu söylenen ekran görüntüleri internete sızdı, hemen arkasından da Windows 11 Pro yapı 21996.1 ISO'su ortaya çıktı. Tüm bu gelişmelerin ışığında, artık Windows 11'in geleceğine eminiz.Mark Zuckerberg İçin Şok Sözler: "O, Dünyanın En Güçlü Aptallarından Biri"Ünlü müzik grubu Pink Floyd'un kurucularından Roger Waters'dan Mark Zuckerberg'e şok sözler: "O, Dünyanın en güçlü Aptallarından biri.

Windows 11 ISO'sunu kurduğunuzda, yeni işletim sisteminin hemen hemen tüm yeniliklerini görebiliyorsunuz. Bu yeniliklere, tabii ki yepyeni duvar kağıtları da dahil. Sızan Windows 11 yapısı, beş dizinde gruplandırılmış toplam 18 duvar kağıdı içeriyor.

Eğer ISO'yu kurmadıysanız, ama şimdiden Windows 11'in yeni duvar kağıtlarını kullanmak istiyorsanız, CHIP Online yine yanınızda. Galerimizde, 18 duvar kağıdını bulacaksınız. Hoşunuza gidenleri şimdiden indirip kullanma şansınız var.

Windows 11'in yeni duvar kağıtlarına ulaşmak için buraya tıklamanız yeterli.

Sonraki Haber

Forum