YouTube, Android'de Yorum Bölümünü Yukarı Taşıyabilir

Bazı Android kullanıcıları, YouTube uygulamasındaki sürpriz değişimi görmeye başladı. İşte hayatımıza girmesi muhtemel olan yeni YouTube değişikliği...

YouTube'un Android uygulamasında yaptığı tasarım değişiklikleri arasında yakında bir yenisi eklenebilir. Firma yakın geçmişte yorum alanına kanal ön izleme işlevi eklemiş, "Göz at" sayfasıyla yeni videoları bulmayı kolaylaştırmıştı. Şimdi ise firma, yorumları görmeyi kolaylaştıracak bir değişikliği deniyor.35 Milyon Yıl Sonra Gelen Keşif: Evcil Kedi Boyutunda Bir Aslan!Bulunan 35 milyon yıllık bir fosil, evcil kedi boyutunda olsa da son derece güçlü olan, yeni bir keseli aslan türünün keşfedilmesini sağladı.

Android'deki YouTube uygulamasında yorumları görebilmek için ekranı aşağı kaydırmanız gerekiyor. Yorumlara sıkça bakıyorsanız, bu canınızı biraz sıkmış olabilir. YouTube, bu sorunu çözmek için yorumları hemen videonun altında gösteren bir arayüzü denemeye başladı. Android'deki YouTube 15.14.33 sürümünde bazı kullanıcıların görebildiği değişiklik sonrasında, yorumları görmek için önerilen videoların üzerinden geçmeniz gerekmiyor. Yorum bölümüne dokunarak şu anki videoya gelen tüm yorumları görebiliyorsunuz.Hey Jude'un sözlerini içeren el yazması 910 bin dolara satıldı!The Beatles'ın efsane şarkılarından Hey Jude'un Paul McCartney'nin el yazması sözlerinin yer aldığı notlar düzenlenen açık artırmada tahmin edilen fiyatın 9 katına 910.000 dolara satıldı.

Bazı Twitter kullanıcıları yeni arayüzü görebildiklerini söyleseler de, değişikliğin tüm kullanıcılar için etkin olmadığı anlaşılıyor. Dolayısıyla YouTube, yeniliği belirli bir kitleyle test edip, her şeyin yolunda gitmesi halinde herkese açmayı planlıyor olabilir.

Sonraki Haber

Forum