YouTube'dan, Video İzleme Şeklimizi Değiştirecek Büyük Yenilik

Popüler video hizmeti YouTube, video içerisinde aradığımızı kolayca bulmamızı sağlayacak yeni Video Chapters işlevini Android, iOS ve masaüstünde kullanıma sundu!

YouTube, videolarda belirli bölümleri bulmanızı kolaylaştırmaya yönelik yeni işlevini kullanıma sundu.Sokağa çıkma yasağı iptal edildi6 Haziran Cumartesi ve 7 Haziran pazar günü toplam 15 ilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağı açıklanmıştı.

Masaüstü, Android ve iOS'a gelen yeni Video Chapters, videoyu oluşturan kişinin belirlediği zaman damgalarını kullanıyor. Böylece kullanıcı, videoda belirli bir bölüme atlayabiliyor veya belirli bir bölümü yeniden izleyebiliyor. Bölümler, video yürütücüsünün altında görüntüleniyor ve zaman damgalarını video açıklamasından alıyor.Kasın 2020 - Ocak 2021 COVID 19 Vaka ve Vefat SayılarıTürkiye'de tespit edilen günlük COVID-19 vakalarının, hastalarının ve yaşanan Koronavirüs kaynaklı yeni vefatların sayıları, 10 Ocak 2021 tarihi itibarı ile belli oldu.

İsteğe bağlı bir işlev olan Video Chapters, videoyu oluşturan tarafından etkin hale getirilebiliyor. En az üç zaman damgasının bulunmasının gerektiği, bölümlerin en az 10 saniye olması gerektiği belirtiliyor.

Nisan ayından beri test edilen işlev, firmaya göre kullanıcılardan gelen olumlu geri bildirim sonrasında kullanıma açıldı.

Sonraki Haber

Forum