Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8'in tanıtımına artık günler kaldı. Tanıtımın 29 Mart'ta gerçekleşeceğini biliyoruz. Aslında telefon hakkında bilmediğimiz çok az şey kalmış gibi görünüyor.

Şimdiye kadarki sızıntılar Galaxy S8'in 5,8 inç'lik bir ekranla geleceğini ve ekranının 18,5:9 oranına sahip olacağını söylüyor. Daha önemlisi Galaxy S8, ekran boyutunu büyütürken gövdesinin boyutuna çok fazla dokunmuyor, çünkü ekran çerçevesini iyice küçültüyor ve fiziksel home düğmesini kaldırıyor.

Samsung, yeni telefonunun Bixby adında yeni bir yapay zeka asistanıyla geleceğini doğrulamış bulunuyor. Apple'in Siri'si ve Google'ın Assistant'ıyla yarışacak olan Bixby için Galaxy S8 üzerinde özel bir düğme bile var.

Galaxy S8'in çift lensli bir kamerayla geleceğine dair söylentiler var ancak Samsung muhtemelen 12MP'lik bir arka kamera sunacak. Ön yüzdeki kameranın ise 8MP'e yükseltilmesi bekleniyor.

Satışa sunulduğu bölgeye göre Snapdragon 835 veya Exynos 8895 işlemciyle gelmesi beklenen Galaxy S8'in 4GB RAM'i olacak ve 64GB depolama alanı sunacak. Cihazın parmak izi tarayıcısı, home düğmesi kaldırıldığı için arka yüze, kameranın yanına taşınıyor. Galaxy S8'in 29 Mart'taki tanıtımından sonra 21 Nisan'da piyasaya sürüleceği iddia ediliyor.

Samsung, S8'e güvenmemizi istiyor! Samsung, Galaxy S8'e Güvenmenizi İstiyor Galaxy S8 için MWC'yi bekleyin! Galaxy S8'in Çıkış Tarihi MWC'de Açıklanacak! Galaxy S8'den yepyeni çizimler! Samsung Galaxy S8'den Taze Çizimler! Galaxy S8 ve S8+ yine sızdı! Galaxy S8 ve S8+'tan Yeni Sızıntılar!

Samsung Galaxy S8 logosu sızdı!
Galaxy S8'ten önemli bilgiler!
Galaxy S8'i "doğrulayan" kılıf!
Galaxy S8 Plus yok satabilir!
Galaxy S8'den 3 boyutlu video!
Galaxy S8'in "resmi kılıfları" sızdı!
Galaxy S8, yalnız gelmeyecek!
Galaxy S8 sürpriz yapabilir!
6GB Galaxy S8 geliyor; ama bize değil!
Herkes için bir Galaxy S8 olacak!
Galaxy S8'i böyle "çizdiler!"
Galaxy S8'in kulaklık bilmecesi!
Galaxy S8, ilk kez bu kadar net göründü!
DeX Station, S8'i PC'ye dönüştürecek!
Samsung ve Google'dan büyük iş birliği!
Galaxy Note 7'nin, Galaxy S8'e 3 etkisi!
Galaxy S8'e "Infinity" ekran!
Samsung, pilleri nasıl test ediyor?
Snapdragon 835 krizi yolda!
LG G6 hakkında şaşırtıcı iddia!
Forum