WhatsApp

Facebook'un bir süre önce satın aldığı, WhatsApp, şüphesiz dünyanın en popüler mesajlaşma platformları arasında. Başlangıçta sadece telefondan kullanılabilecek şekilde tasarlanan uygulama, SMS ve MMS'lerin tarihe karışmasının en önemli sorumlusu. Şu anda, yine telefona bağımlı da olsa, bilgisayarlarda da, WhatsApp Web aracılığı ile kullanılabiliyor.

WhatsApp, telefon numaranızla çalıştığı için hesap açmanıza ve tanıdıklarınızı arkadaş olarak eklemenize gerek yok. Telefon rehberinizde olan bir kişi, WhatsApp kullandığı sürece onunla mobil veri üzerinden sohbet edebilir, fotoğraf, konum, ses ve video paylaşabilirsiniz.

WhatsApp'ı kullanmaya başlamak için tek yapmanız gereken, telefonunuzun mobil mağazasını açıp, WhatsApp'ı bulup onu cihazınıza kurmak.

Meta'dan Gold+ HackerPlus sürprizi! Meta Ödül Programını Gold+ HackerPlus ile Genişletiyor! WhatsApp'tan sevindiren güncelleme WhatsApp'tan Sesli Mesajlara Sevindiren Güncelleme! WhatsApp'tan büyük kripto adımı! WhatsApp, Artık Kullanıcıları Arasında Kripto Para Transferine İzin Verecek WhatsApp'ta beklenen gerçek oldu! WhatsApp'ın Kaybolan Mesajları İçin Beklenen İmkan Nihayet Geldi!

WhatsApp'ta "çıkartma devrimi"
WhatsApp'a büyük güncelleme
WhatsApp'ta kripto para dönemi
WhatsApp, Discord'a rakip oluyor!
WhatsApp özelliği artık "serbest"
WhatsApp bu ceplerde çalışmayacak!
Biri Telegram'ı durdursun!
WhatsApp'a beklenen yenilik geldi
WhatsApp'a yeni topluluk özelliği
WhatsApp çöktü, Telegram uçtu!
Facebook'tan kesinti açıklaması
WhatsApp ve Instagram neden çöktü?
WhatsApp ve Instagram çöktü
WhatsApp konum atma
WhatsApp Masaüstü Nedir?
WhatsApp, sesli mesajları "yazacak"
WhatsApp Hakkında Şok İddia
WhatsApp'ta "Son Görülme devrimi"
WhatsApp transferi "karışık" geldi!
WhatsApp'ta bir tehlike daha
Forum