Ormanlar e-imza sayesinde kurtarılıyor!

CHIP Online
17-08-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

10 yılda milyonlarca sayfa kağıdın kullanımının önüne nasıl geçildi? Cevabı haberimizde...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/orm ... ariliyor_42101.html

10. yılını kutlayan E-GÜVEN, şimdiye kadar yüzlerce kuruma sağladığı e-imza hizmetleriyle birçok farklı alanda avantajlar sağladı. Kurumların iç ve dış yazışmalarında büyük bir zaman tasarrufu sağlayan e-imza kağıt ve baskı ihtiyacını da azaltarak çevreyi koruyor. E-GÜVEN 'in sunduğu  e-imza hizmeti, 10 yılda toplam 2016 ağacın kesilmesini önlerken, kartuş-toner maliyetinden ve gönderim için harcanan enerjiden de tasarruf edilerek çevrenin korunmasına katkı sağladı.


Geride kalan 10 yılda birçok yenilikçi hizmet ile şirketlere yeni kazanımlar sunan E-GÜVEN, özellikle zaman tasarrufu ve güvenlik anlamında önemli projelerin altına imzasını attı. Bugün Türkiye'nin önde gelen birçok kamu kuruluşu, özel sektörde faaliyet gösteren şirketler ve fikir ve sanat eseri sahipleri E-GÜVEN'in sunduğu hizmetleri kullanmaya devam ediyor.


E-GÜVEN'in sunduğu hizmetlerle sağladığı kazanımlar sadece maddi kazanımlarla sınırlı değil. Elektronik ortamda çok daha hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilen yazışmalar, aynı zamanda kağıt ve kartuş-toner gibi sarf malzemelerinden tasarruf sağlayarak çevrenin korunmasına katkıda bulunuyor.


Tüm Konu: Ormanlar e-imza sayesinde kurtarılıyor!

Kaynak: www.chip.com.tr

tati
28-12-2013, 21:42   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2013

Islak imzanın yerini alan e-imza ile tüm belge koruma alınıpherhangi bir bölgesi üçüncü şahıslar tarafından zarar gelmemesi için korumayı sağlar. Mesala Uyap ile hukuk sektörü büyük kağıt tasarrufu sağlamıştır. Nice e-imza lı güzel günlere