Samsung Galaxy Gear'ı denedik!

CHIP Online
06-09-2013, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un akıllı saati Galaxy Gear'ı canlı canlı denedik! İşte ilk izlenimlerimiz...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sa ... -denedik_42492.html

Resimlerle: Galaxy Note 3, Galaxy Gear ve fazlası...

Sony'nin SmartWatch 2'sinden ve Pebble'dan sonra Samsung'un da Galaxy Gear'ı tanıtması, akıllı saatlerde rekabetin başlamak üzere olduğunu gösteriyor.


Galaxy Gear tabi ki ilk akıllı saat değil, ancak Samsung gibi bir devin bu işe girmiş olması dikkate değer bir gelişme. Gear, Samsung'un teknoloji ve modayı bir araya getirme rüyasının bir yansıması. 6 renk seçeneği, saatin bu ikinci amacına hizmet ediyor.


Saatin 300 dolarlık yurtdışı fiyatı onun birçok orta seviye cepten pahalı olacağının işaretçisi. Saatin üzerinde kullanılan paslanmaz çelik ve lastik, size üst düzey kalitede bir cihazdan ziyade bir spor saati hissi veriyor. Gear'ın ucuz göründüğünü söylemiyoruz, ancak özellikle bu fiyat seviyesinde bazı müşterileri ikna etmenin zor olacağını tahmin edebiliyoruz.


Gear'ı şu sıralarda kullanmak isterseniz, yeni Samsung Galaxy Note 3 veya yeni Note 10.1'e de sahip olmanız gerekiyor, çünkü Gear şu an sadece bu cihazları destekliyor. Ancak Android 4.3'ün Galaxy S4 ve S3'e gelmesiyle beraber Gear desteği de genişletilecek ve onu daha fazla ceple kullanabileceksiniz.


<img src="https://www.chip.com.tr/images/content/2013090610101574872.jpg" alt="" width="620" height="347" />


Samsung, Gear'ın içine birçok teknolojiyi sıkıştırarak bu iş için gerçekten istekli olduğunu gösteriyor. Örneğin saatinizle aranızdaki mesafe telefonunuz veya tabletinizden 1.5m'den fazla olduğunda telefonunuzun veya tabletinizin kilit ekranı devreye giriyor.


Tüm Konu: Samsung Galaxy Gear'ı denedik!

Resimlerle: Galaxy Note 3, Galaxy Gear ve fazlası...

Kaynak: www.chip.com.tr