Netflix'e yeni interaktif film: Animals on The Loose: A You vs Wild Movie

Netflix içeriklerine yenisini eklemeye hazırlanıyor. Animals on The Loose: A You vs Wild Movie'nin resmi fragmanı ve ilk kareleri paylaşıldı. İşte Netflix'e yeni bir soluk getirmeye hazırlanan filmin detayları...

Netflix, Animals on The Loose: A You vs Wild Movie'nin fragmanını ve ilk karelerini paylaştı. Netflix'ten yapılan açıklamaya göre, Animals on The Loose: A You vs Wild Movie, 16 Şubat'ta izleyiciyle buluşacak.Netflix, 2021 Yılında Yayınlayacağı Filmlerin Listesini Yayınladı!Netflix, daha önce hiç yapmadığı bir şeyi yaparak 2021 yılında abonelere sunulacak filmlerin listesini yayınladı.

Netflix'in yeni interaktif dizisi Animals on The Loose: A You vs Wild Movie yolda. Black mirror bandersnatch ile yakalanan başarı bu film ile sürdürülmek isteniyor. Gelişen teknoloji ile birlikte interaktif video özelliğini kullanan dizi ve filmler, izleyicisine senaryoya müdahale etme olanağı sunuyor.  İzleyici de bu seçeneklerden istediği birisine tıklayarak tercihini yapıyor. Tercihin yapılmasından sonra dizinin akışı izleyicilerin tercihi doğrultusunda devam ediyor.

Dijital içerik platformu Netflix, Animals on The Loose: A You vs Wild Movie'nin resmi fragmanını ve ilk kareleri paylaştı.

ANIMALS ON THE LOOSE: A YOU VS WILD MOVIE NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Bear Grylls'le maceradan maceraya koşacağınız bu film, 16 Şubat'ta Netflix'te izleyiciyle buluşuyor.

ANIMALS ON THE LOOSE: A YOU VS WILD MOVIE KONUSU NEDİR?

Netflix'ten yapılan açıklamada Animals on The Loose: A You vs Wild Movie hakkında şu bilgiler paylaşıldı: 

Vahşi hayvanlar, tehlikeli böcekler ve yüksek tepeler... Bear Grylls, şimdiye kadarki en destansı macerasıyla geri dönüyor ve her görevi nasıl tamamlayacağına siz karar veriyorsunuz.

Bir safari bölgesinde elektrik kesintisi olduğunda, sorunu çözmesi için Bear Grylls çağrılır ama Bear Grylls'in sizin yardımınıza ihtiyacı var.

Durum çok ciddi: kaçan bir aslan yakındaki bir köye doğru gidiyor, bir babun serbest kaldıktan sonra falezlere doğru ilerliyor ve daha fazla hayvan kaçmadan önce kontrolün yeniden sağlanması gerekiyor.

ANIMALS ON THE LOOSE: A YOU VS WILD MOVIE FRAGMANI

Sonraki Haber

Forum