OnePlus Nord, Dayanıklılık Testlerinde Sınıfta Kaldı

Geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıtılan OnePlus Nord, uygun fiyatı ile dikkatleri üzerine toplamıştı. Ama bu ilgi çeken telefon, konu dayanıklılık olduğunda pek de başarılı görünmüyor.

OnePlus Nord geçtiğimiz hafta resmen tanıtılmış, uygun fiyatıyla dikkatleri üzerine toplamıştı. Ancak 400 dolar fiyat etiketi ile raflara çıkan OnePlus Nord'un tabi tutulduğu dayanıklılık testleri ise, görünüşe bakılırsa hayal kırıklığı yaratacak cinsten.OnePlus, "Amiral Gemisi Katili" OnePlus Z'nin Geldiğini DoğruladıOnePlus, "yeni amiral gemisi katili" olarak tanımladığı yeni telefonunun yolda olduğunu doğruladı.

Plastik ağırlıklı bir kasaya sahip olan OnePlus Nord, pek çok akıllı telefona yapılan çizilme, bükülme testlerine tabi tutuldu. Dayanıklılık testini gerçekleştiren Youtube kanalı JerryRigEverything, kullanıcılara sonuçları aktardı.

OnePlus Nord Dayanıklılık Testi Sonuçları

JerryRigEverything'in testinde, OnePlus Nord'un pek çok akıllı telefon gibi 6. seviyeden itibaren çizilmeye başladığı görülüyor. Cihazın çerçevesi ise oldukça kolay soyulabiliyor.

Öte yandan OnePlus Nord yanma testinden de geçemedi. Ekranda oluşan ateş izi ekran soğusa da düzelmedi.

Ardından bükülme testine geçildi ve OnePlus Nord'un kolaylıkla bükülebildiği, iki tarafa bükülse de eski haline dönemediği görülüyor. Ayrıca biraz zorlayınca plastik çerçeve kırıldı ve ekranın da çatlaması ile telefon artık kullanılamaz hale geldi.

OnePlus Nord Dayanıklılık Testi - Video İzle

Sonraki Haber

Forum