Play Store, Bu Sekmeleri Kaldırıyor

Google, yeni bir işlevle güncellediği Play Store'dan bu iki sekmeyi kaldırmak üzere.

Google, Play Store'daki "Uygulamalarım ve oyunlarım" bölümünden "Yüklü" ve "Kitaplık" sekmelerini kaldırarak uygulamaya daha temiz bir görünüm kazandırmak istiyor.iOS 14'ün Derinlerinden, iPhone 12 Pro ve Pro Max ÇıktıiPhone 12 Pro ve Pro Max, henüz yayınlanmayan iOS 14'te yapılan bir keşfe göre arka yüzünde ek bir sensörle gelecek.

Play Store uygulamasındaki "Yüklü" sekmesi, Android'li cihazınızda yüklü olan uygulamaları kolayca görmenizi sağlarken "Kitaplık" sekmesi, daha önce yüklemiş olduğunuz (sildikleriniz dahil) bütün uygulamaların bir listesini gösteriyor. Bu sekme, özellikle geçmişte veya çok eskiden yüklediğiniz, ancak adını hatırlayamadığınız bir uygulamayı bulmayı kolaylaştırıyordu.Huawei P40 Pro Plus vs Samsung Galaxy S20 Ultra vs iPhone 11 Pro MaxBulabileceğiniz "en üst düzey" telefonlardan Huawei P40 Pro Plus, Samsung Galaxy S20 Ultra ve iPhone 11 Pro Max'ı karşılaştırdık.

Sekmeler faydalı da olsa, Google'ın sık kullanılmayan işlevleri kaldırmak gibi bir ilkesi var ve firma, yapılan testlere bakılırsa bunu yine uygulayacak gibi görünüyor. Yüklü ve Kitaplık sekmeleri gerçekten kaldırılırsa, daha önce yüklediğiniz uygulamaları nasıl göreceğiniz bilinmiyor.

Değişiklikler, sunucu tarafında yapılan bir güncellemeyle cihazlara sunuluyor. Bunun bir A/B testi olup olmadığı bilinmiyor; yani firma, değişikliği belirli cihazlarda test ediyor da olabilir. Firma geçtiğimiz günlerde Play Store'a indirme sayılarını ve puanları daha kolay görmenizi sağlayacak bir güncelleme getirmişti.

Sonraki Haber

Forum