Testten geçer not aldı mı? Çin malı Tesla Model 3 çarpışma testi yapıldı

Çin'de Tesla Model 3 üretimi yapılıyor. Çin'de üretilen bu araçlar MIC Model 3 adıyla piyasaya sürüyor. Son zamanların en popüler araçlarından biri olan Tesla'nın Çin versiyonu olan bu aracın testleri gerçekleştirildi.

Tesla'nın ABD dışındaki tek üretim tesisi Çin'de. Burada üretilen Tesla Model 3 araçlar MIC Model 3 adıyla piyasaya sunuluyor. ve bu nedenle Çin malı Tesla'ların ABD'de üretilen modellere göre ne gibi farklılıkları olduğu merak ediliyor.Hiçbir Zaman Üretilmeyecek, İptal Edilen Elektrikli Otomobil TanıtıldıAsla gerçeğe dönüşmeyecek olan otomobil tanıtıldı.

MIC Model 3 Çarpışma Testine Girdi

MIC Model 3 Çin'deki en popüler araçlardan biri durumunda. Çin Otomotiv Mühendisliği Araştırma Enstitüsü, geçtiğimiz günlerde bu elektrik motorlu aracı çarpışma testlerine soktu.

Çin Malı Tesla Model 3 Test Sonucu Belli Oldu Mu?

Resmi test sonuçları en geç 16 Haziran'da açıklanacak. Ancak testlere ait görüntüler, Çin medyası tarafından yayınlandı. 

MIC Model 3 üretimi için ABD'li tedarikçiler değil, Çinli tedarikçileri tercih ediliyor. Bu da aracın kalitesinde farklılıklar yaratıyor.

Sonraki Haber

Forum