WhatsApp

Facebook'un bir süre önce satın aldığı, WhatsApp, şüphesiz dünyanın en popüler mesajlaşma platformları arasında. Başlangıçta sadece telefondan kullanılabilecek şekilde tasarlanan uygulama, SMS ve MMS'lerin tarihe karışmasının en önemli sorumlusu. Şu anda, yine telefona bağımlı da olsa, bilgisayarlarda da, WhatsApp Web aracılığı ile kullanılabiliyor.

WhatsApp, telefon numaranızla çalıştığı için hesap açmanıza ve tanıdıklarınızı arkadaş olarak eklemenize gerek yok. Telefon rehberinizde olan bir kişi, WhatsApp kullandığı sürece onunla mobil veri üzerinden sohbet edebilir, fotoğraf, konum, ses ve video paylaşabilirsiniz.

WhatsApp'ı kullanmaya başlamak için tek yapmanız gereken, telefonunuzun mobil mağazasını açıp, WhatsApp'ı bulup onu cihazınıza kurmak.

WhatsApp artık milyonlara yok WhatsApp, Artık Milyonlarca Cihazda Çalışmıyor Koyu mod, WhatsApp beta'da Koyu Mod, Android'e WhatsApp'a İyice Yaklaştı WhatsApp, şimdilik vazgeçti WhatsApp, Reklamdan Şimdilik Vazgeçti WhatsApp, 2020'de neler getirecek? 2020'de WhatsApp'tan Neler Beklemeliyiz?

"IE'yi desteklemek bir bela"
Tek mesajla WhatsApp çöküyor
"WhatsApp kararı değişmeyecek"
WhatsApp'a bir yeni özellik daha
WhatsApp'ın koyu modundan haber var
Beklenen işlev WhatsApp'a geliyor
WhatsApp'a yeni özellikler
WhatsApp için veda vakti
WhatsApp'ı hemen güncelleyin
O da #Deletefacebook dedi
"Birleştirme hayali biraz zor"
WhatsApp'ta yeni bir dönem
WhatsApp'tan beklenen yenilik
WhatsApp'ı böyle hack'liyorlar
WhatsApp'a Netflix desteği
WhatsApp Android'e yeni işlev
WhatsApp'tan karşı atak geldi
WhatsApp'ta "GIF tehlikesi"
WhatsApp'a beklenen özellik geliyor
WhatsApp'ta bir açık daha
Forum