WhatsApp

Facebook'un bir süre önce satın aldığı, WhatsApp, şüphesiz dünyanın en popüler mesajlaşma platformları arasında. Başlangıçta sadece telefondan kullanılabilecek şekilde tasarlanan uygulama, SMS ve MMS'lerin tarihe karışmasının en önemli sorumlusu. Şu anda, yine telefona bağımlı da olsa, bilgisayarlarda da, WhatsApp Web aracılığı ile kullanılabiliyor.

WhatsApp, telefon numaranızla çalıştığı için hesap açmanıza ve tanıdıklarınızı arkadaş olarak eklemenize gerek yok. Telefon rehberinizde olan bir kişi, WhatsApp kullandığı sürece onunla mobil veri üzerinden sohbet edebilir, fotoğraf, konum, ses ve video paylaşabilirsiniz.

WhatsApp'ı kullanmaya başlamak için tek yapmanız gereken, telefonunuzun mobil mağazasını açıp, WhatsApp'ı bulup onu cihazınıza kurmak.

WhatsApp'tan "resim kontrol" işlevi WhatsApp'tan Sahte Habere Karşı Yeni İşlev WhatsApp, her ay "temizlik" yapıyor WhatsApp, Her Ay "Temizlik" Yapıyor "Üç büyükler" birleşiyor WhatsApp, Instagram ve Messenger "Birleşiyor." WhatsApp'tan Business müjdesi! WhatsApp Business Özellikleri Masaüstüne Geliyor

WhatsApp'a mesaj sınırlaması
WhatsApp Gold tehdidi bitmiyor
WhatsApp ateş altında
Android için yeni WhatsApp müjdesi
WhatsApp'ın problemi büyüyor
WhatsApp'ın Sticker desteği hazır!
5 WhatsApp Web ipucu
Chrome'a yeni yetenek
WhatsApp'a yeni işlevler yolda
WhatsApp açığı kapattı!
5 WhatsApp eklentisi
"Koyulaşma" sırası WhatsApp'ta!
WhatsApp dedikodusu bunları yaptı
WhatsApp, Drive'a nasıl yedeklenir?
Google'dan WhatsApp'a kıyak!
WhatsApp'ın güvenliği yerle bir!
WhatsApp Business'tan kurtulun!
WhatsApp, artık para kazanabilir!
WhatsApp'a yeni işlev!
WhatsApp "sustur" düğmesini deniyor
Forum