WhatsApp

Facebook'un bir süre önce satın aldığı, WhatsApp, şüphesiz dünyanın en popüler mesajlaşma platformları arasında. Başlangıçta sadece telefondan kullanılabilecek şekilde tasarlanan uygulama, SMS ve MMS'lerin tarihe karışmasının en önemli sorumlusu. Şu anda, yine telefona bağımlı da olsa, bilgisayarlarda da, WhatsApp Web aracılığı ile kullanılabiliyor.

WhatsApp, telefon numaranızla çalıştığı için hesap açmanıza ve tanıdıklarınızı arkadaş olarak eklemenize gerek yok. Telefon rehberinizde olan bir kişi, WhatsApp kullandığı sürece onunla mobil veri üzerinden sohbet edebilir, fotoğraf, konum, ses ve video paylaşabilirsiniz.

WhatsApp'ı kullanmaya başlamak için tek yapmanız gereken, telefonunuzun mobil mağazasını açıp, WhatsApp'ı bulup onu cihazınıza kurmak.

BiP, WhatsApp'ı solladı! BiP Yenilikte WhatsApp'ı Solladı WhatsApp'ın ismi değişiyor WhatsApp ve Instagram'ın İsimleri Değişiyor! WhatsApp için beklenen oluyor WhatsApp Sonunda iPad'e Gelebilir Dün Facebook'a ne oldu? Dün Facebook Neden Çöktü?

Facebook, Instagram, WhatsApp çöktü
WhatsApp'tan Facebook'a...
Nokia'ya WhatsApp müjdesi
WhatsApp için tarih belli oldu
WhatsApp'ta yeni tehlike
WhatsApp'a elveda diyorlar
İşte yeni Telegram
Uçtan uca şifreleme nedir?
Messenger için büyük yenilikler
Messenger, Facebook'a katılabilir!
WhatsApp, Facebook, Instagram çöktü
Sonunda iPhone'a da geldi
WhatsApp'a yeni gizlilik işlevi
WhatsApp'tan yalan haber çözümü!
Microsoft yükseltmeye yardım edecek
WhatsApp'ın kaybı ona yaradı
WhatsApp'tan "resim kontrol" işlevi
WhatsApp, her ay "temizlik" yapıyor
"Üç büyükler" birleşiyor
WhatsApp'tan Business müjdesi!
Forum