WhatsApp

Facebook'un bir süre önce satın aldığı, WhatsApp, şüphesiz dünyanın en popüler mesajlaşma platformları arasında. Başlangıçta sadece telefondan kullanılabilecek şekilde tasarlanan uygulama, SMS ve MMS'lerin tarihe karışmasının en önemli sorumlusu. Şu anda, yine telefona bağımlı da olsa, bilgisayarlarda da, WhatsApp Web aracılığı ile kullanılabiliyor.

WhatsApp, telefon numaranızla çalıştığı için hesap açmanıza ve tanıdıklarınızı arkadaş olarak eklemenize gerek yok. Telefon rehberinizde olan bir kişi, WhatsApp kullandığı sürece onunla mobil veri üzerinden sohbet edebilir, fotoğraf, konum, ses ve video paylaşabilirsiniz.

WhatsApp'ı kullanmaya başlamak için tek yapmanız gereken, telefonunuzun mobil mağazasını açıp, WhatsApp'ı bulup onu cihazınıza kurmak.

WhatsApp, cebinizi doldurmasın WhatsApp'da Otomatik Resim İndirmeyi Kapatın WhatsApp resimlerini kurtarmak WhatsApp'ta Resim ve Video Kurtarma! BlackBerry, WhatsApp'a dava açtı BlackBerry, WhatsApp'ı Mahkemeye Verdi WhatsApp'a yeni işlevler WhatsApp, Ses Kaydına Yeni İşlevler Ekliyor

WhatsApp yeni bir işlev deniyor
WhatsApp, yeni bir işlev deniyor!
"Herkesten sil" işlevi devre dışı!
WhatsApp, ödeme işlevini deniyor!
Yeni emojilere hazırlanın!
Yerli WhatsApp geldi!
WhatsApp'tan beklenen müjde geldi
WhatsApp'a "hayati" güncelleme
WhatsApp Business hazır!
BlackBerry ve WhatsApp karmaşası
WhatsApp'ta yeni tehlike
WhatsApp, bu platformları bırakıyor
WhatsApp fena çöktü!
Kuantum şifreleme hızlandı!
Facebook'a (yine) Snapchat özelliği
Whatsapp Web rehberi
WhatsApp mesajı nasıl silinir?
WhatsApp'a geçici yasak!
"Android Burger" gerçek oldu!
Google, sahte WhatsApp'ı kaçırdı!
Forum