WhatsApp

Facebook'un bir süre önce satın aldığı, WhatsApp, şüphesiz dünyanın en popüler mesajlaşma platformları arasında. Başlangıçta sadece telefondan kullanılabilecek şekilde tasarlanan uygulama, SMS ve MMS'lerin tarihe karışmasının en önemli sorumlusu. Şu anda, yine telefona bağımlı da olsa, bilgisayarlarda da, WhatsApp Web aracılığı ile kullanılabiliyor.

WhatsApp, telefon numaranızla çalıştığı için hesap açmanıza ve tanıdıklarınızı arkadaş olarak eklemenize gerek yok. Telefon rehberinizde olan bir kişi, WhatsApp kullandığı sürece onunla mobil veri üzerinden sohbet edebilir, fotoğraf, konum, ses ve video paylaşabilirsiniz.

WhatsApp'ı kullanmaya başlamak için tek yapmanız gereken, telefonunuzun mobil mağazasını açıp, WhatsApp'ı bulup onu cihazınıza kurmak.

WhatsApp'a iki küçük yenilik yolda WhatsApp Uyarılarına Yeni Kısayollar Geliyor! WhatsApp'ın yeni işlevi devrede WhatsApp'ın "İletildi" İşlevi Kullanıma Sunuldu WhatsApp gruplarına yeni işlev WhatsApp Grup Yöneticileri İçin Yeni İşlev! WhatsApp'ın bilinmeyen özelliği WhatsApp Sesli Mesajlarını Gizlice Dinlemek Mümkün

Bu ceplerde WhatsApp duruyor
Hack'lenen WhatsApp'ı kurtarma
WhatsApp beta'da yeni işlev
WhatsApp'ta engeller yerle bir oldu
WhatsApp'ta bu da mümkün
WhatsApp'a önemli yenilik
WhatsApp'ı kilitleyen mesaj!
WhatsApp'tan beklenen müjde
WhatsApp'ta büyük ayrılık
WhatsApp'a yeni yaş sınırı!
Fotoğraftan parmak izi saptandı!
Tarayıcılara yeni özellik
WhatsApp, Facebook'la paylaşıyor!
Chrome, emoji'leri kolaylaştırıyor
WhatsApp web nasıl kullanılır?
WhatsApp'a bir yetenek daha
Apple'dan 13 "çok özel" emoji
Devlere mahkeme tehdidi
WhatsApp'ın yeni özelliği hazır!
WhatsApp, süreyi uzattı
Forum