Age of Empires efsanesi geri dönüyor!

Microsoft, artık efsane haline gelen bu oyunu Windows 8.1 ve Windows Phone'a taşıyor!

Efsane dönüyor!

Age of Empires Online kapılarını kapattığından beri, Microsoft bambaşka projeler üzerinde çalışıyordu. Bilinen AoE formatından biraz daha dışarı çıkarak, daha ziyade günümüz tüketimine odaklanan ekip, Windows 8.1 ve Windows Phone 8.1 için geliştirdiği, AoE: Castle Siege isimli oyun ile Eylül ayında karşımızda olmayı planlıyor...

Bilindiği üzere AoE serisi, PC oyun sektörünün en önemli yapımları arasında yer alıyor. Bunu bilen Microsoft, bu efsaneyi uzun zamandır mobil sektörde de canlandırmaya çalışmaktaydı. Uzun süredir beklenen AoE: World Domination isimli oyundan gelen gecikme kararı, öyle görünüyor ki firmanın Castle Siege'e yönelmesine ön ayak oldu. Eylül ayı içerisinde Windows ve Windows Phone store üzerinde satışa çıkacak yapım, klasik AoE özelliklerini beraberinde taşıyacağı gibi, içerisinde Britons, Teutons ve Kievan Rus'ların da bulunduğu altı farklı medeniyeti beğenimize sunacak. Castle Siege'in en büyük özelliklerinin başındaysa, eş zamanlı olarak Xbox Live achievementlerini yapabilmemiz ve de diğer Windows platformları ile multiplayer şeklinde oyunu deneyim edebilmemiz yer alıyor.

Yapılan açıklamaya göre son kullanıcılar oyunu ücretsiz olarak indirebilecekler ama aynı zamanda oyun içi alım da dinamik bir AoE yapısı için kendisine yer bulacak.

Okuyucu Yorumları