Samsung "kavisli" TV'yi canlı canlı inceledik

Samsung'un kavisli TV'sini canlı yayında Samsung ile detaylarıyla konuştuk, inceledik!

CHIP Online Notu 94
  • UHD görüntü kalitesi
  • Kavisli yapı
  • Şık görünüm
  • 3D desteği
  • UHD Upscaling özelliği
  • Quad Core Plus işlemci
  • Otomatik Derinlik Geliştirici
  • UHD video paketi ayrı olarak satılıyor

İletişim altyapısı Vodafone 3G ile sağlanan CHIP TechTalk canlı yayınının bu haftaki bölümünde Samsung'un yeni "kavisli" UHD Curved TV'sini tüm detaylarıyla inceleme fırsatı bulduk. Özellikle çok kısa bir süre sonra başlayacak olan Dünya Kupası'nın keyfini yepyeni bir televizyonda sürmek isteyen kullanıcılara çok özel bir deneyim yaşatmayı hedefleyen Samsung UHD Curved TV; kavisli yapısıyla izleyenleri çevreleyen bir görüntü sunmasının yanı sıra, UHD çözünürlüğüyle de görüntüleri çok daha gerçekçi bir şekilde sunabiliyor.

Samsung UHD Curved TV'si şimdilik 55 ve 65 inçlik modelleriyle piyasada bulunabiliyor. Ayrıca televizyon, yakın zamanda daha farklı boyutlarda da karşımıza çıkacak. Samsung'un yeni "kavisli" televizyonun tüm detaylarını, Samsung Türkiye AV Ürün Müdürü Veysel KAYA ile etraflıca konuştuk.

Samsung UHD Curved TV incelemesini gerçekleştirdiğimiz ve akıllı TV'ler hakkında konuştuğumuz CHIP TechTalk yayınına www.chip.com.tr/canli adresinden erişebilirsiniz.

Özetle

Samsung UHD Curved TV, özellikle "kavisli" tasarımı itibariyle diğer televizyonlardan ayrılıyor. UHD görüntü performansıyla gayet beğendiğimiz televizyon; UHD Upscaling, Otomatik Derinlik Geliştirici, PurColor ve UHD Dimming teknolojileriyle de dikkat çekiyor.

Kimler Almalı

Televizyon deneyimini "kavisli" yapıyla farklı bir seviyeye taşımak isteyenler için özel bir ürün olan Samsung UHD Curved TV; görüntü kalitesiyle, sunduğu akıllı fonksiyonlarıyla, 3D desteğiyle ve yenilikçi diğer özellikleriyle kullanıcıların beğenisini kazanacaktır. Ayrıca Dünya Kupası heyecanını yaşamak için de iyi bir platform olarak tercih edilebilir.

Alternatifleri

Eğer kavisli değil, fakat UHD destekli bir televizyon satın almak istiyorsanız, yine Samsung'un bu alanda televizyonları mevcut. Örneğin Samsung UE-55HU7500, 55 inç boyutunda UHD destekli bir model. Bu modeli de inceleyebilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Samsung UHD Curved TV
Ürün Markası Samsung
CHIP Online Notu
94
Panel LED
Ekran Büyüklüğü 65 / 55 inç
Çözünürlük UHD (3840x2160)
3D Var
UHD Dimming Var
UHD Upscaling Var
Hoparlör 4 x 10W + 20W (subwoofer)
Bağlantılar HDMI (4 adet), USB (3 adet), Wi-Fi, Ethernet
Okuyucu Yorumları