Müziğinizi yanınızda taşıyın

Elektronik devi Creative yeni taşınabilir hoparlör sistemi Creative PlayDock Z500'ü tanıttı.

Müziğiniz yanınızda

Taşınabilir bir hoparlör sistemi olan Creative PlayDock Z500, 48 W RMS' lik güçlü ses çıkışıyla müziğin keyfine varmanıza olanak sağlıyor.

Creative PlayDock Z500; ZEN Vision:M, ZEN V ve ZEN V Plus ile kusursuz bir uyum sergiliyor. IR uzaktan kumandası sayesinde ürünün ses özelliklerinin yanı sıra, bağladığınız yukarıdaki MP3 çalarların da tüm özelliklerini rahatlıkla kontrol edebiliyorsunuz.

Müziğinizi yanınızda taşıyın

Tabi ki Creative PlayDock Z500'ü sadece bu MP3 çalarlar ile kullanmak zorunda değilsiniz. Line-in girişi sayesinde tüm cihazlara rahatlıkla bağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra dahili anteni sayesinde radyo kanallarını daha net olarak dinleyebilirsiniz.

Eğer Creative PlayDock Z500 'ünüz ile ZEN Vision M veya ZEN V Plus kullanıyorsanız, videolarınızı televizyonunuza aktarmak için Creative PlayDock Z500 üzerinde bulunan AV çıkışını kullanabilirsiniz . Bu sayede MP3 çalarınızdaki videolarınızı geniş ekranda izlerken, sesleri de Creative PlayDock Z500'ün güçlü hoparlörlerinden alabilirsiniz.

Creative PlayDock Z500'ü evinizde adaptörü ile kullanmanızın yanı sıra, dışarıda da pil ile 16 saat kesintisiz olarak kullanabilirsiniz. Müziğinden ayrılamayan ve gittiği her yere götürmek isteyenler için iyi bir tercih olabilir.

Bilgi İçin:
Multimedya Bilgisayar
www.multimedya.com

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları