İNCELEME: Windows 8.1 Update 1

CHIP Online
09-04-2014, 01:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows 8.1 için aylardır beklenen Update 1'i indirdik, kurduk ve denedik! İşte tüm yenilikler...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/in ... update-1_46460.html

Resimlerle: 150 etkileyici Windows duvar kağıdı

Windows 8.1'den sonraki en önemli güncelleme olan "Update" (önceki adıyla "Update 1") bugün herkesin kullanımına sunuldu. Microsoft'un her ayın ikinci Salı günü sunduğu yama paketiyle beraber, Windows Update üzerinden sunulan güncelleme, Microsoft'un masaüstü kullanıcılarına bir kez daha kulak verdiğinin ispatı.


Windows 8.1 Update, sistemlerini fare ve klavyeyle kullananların işini kolaylaştıracak bir dizi yenilik ve düzeltmeyle geliyor. Değişiklikler çok büyük değil, ancak çoğumuzun beğeneceği cinsten. Windows 8.1'i tablette kullananlar ise çok büyük bir fark görmeyecekler, ancak onlar için de bazı yenilikler var.


Güncelleme nasıl indirilir?


Update, Windows Update üzerinden otomatik olarak indiriliyor. Bu işlemi hızlandırmak için Windows Update'i çalıştırıp "Güncelleştirmeleri denetle" bağlantısına tıklayabilirsiniz. Yüklemenin 64-bit Windows 8.1 kurulumumuzda 887 MB boyutunda göründüğünü söyleyelim. Güncellemeyi indirip yükledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekiyor. Bu sırada PC'nizin hızına göre biraz daha beklemeniz gerekecek (bizim HP Elitebook 8560w bilgisayarımızda yaklaşık 10 dk sürdü).


Windows 8.1 Update'in "zorunlu" bir güvenlik güncelleştirmesi olduğunu söyleyelim. Yani bu güncellemeyi yüklemediğinizde, gelecekteki Windows 8.1 yamalarını ve güncellemelerini de yükleyemeyeceksiniz.


Tüm Konu: İNCELEME: Windows 8.1 Update 1

Resimlerle: 150 etkileyici Windows duvar kağıdı

Kaynak: www.chip.com.tr