"Windows 8 Metro ile açılmasın" diyenlere

CHIP Online
09-09-2012, 19:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows 8'in Metro arayüzüyle değil klasik masaüstüyle açılmasını istiyorsanız, işte basit çözüm!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/win ... iyenlere_35787.html

Resimlerle: İşte Windows 8'in yeni kilit ekranları

Windows 8'e başlat menüsünü geri getirmeye yönelik çalışmalara daha önce rasatlamıştık (&lt;span style="text-decoration: underline;">burada</span> ve &lt;span style="text-decoration: underline;">burada</span>). Şimdi ise Thinix adındaki bir şirket Windows 8'li PC'lerin direkt olarak masaüstü ile açılmasını sağlayacak <span style="text-decoration: underline;">bir ürün sunuyor</span>.


Thinix, yayınladığı basın bildirisinde RetroUI adındaki "yöntemi" şöyle anlatıyor: "Kullanıcı oturum açtıktan sonra klasik Windows masaüstünü görüyor ve aynı Windows XP ve Windows 7'de olduğu gibi onu kullanabiliyor. Kullanıcı isterse Metro arayüzüne dönebiliyor ve Metro işlevlerini kullanabiliyor."


Yazılımı Windows 8'in "Modern" arayüzünü (eski adıyla Metro) tamamen kapatmak için de kullanabiliyorsunuz. Thinix'e göre bu işlev, Windows 8'e geçmek isteyen ancak yeni arayüzü öğrenmekle zaman kaybetmek istemeyen şirketlerin işine yarayabilir.


14 günlük deneme sürümünü bedava olarak kullanabileceğiniz yazılım, 4.95 dolar karşılığında satılıyor. Kar amacı olmayan kullanıcılara ise yüzde 50 indirim fırsatı sunuluyor.

Tüm Konu: "Windows 8 Metro ile açılmasın" diyenlere

Resimlerle: İşte Windows 8'in yeni kilit ekranları

Kaynak: www.chip.com.tr