ADATA ve XPG Ürünleri 2024 Red Dot Design Awards'ta Üç Ödül Kazandı

ADATA, Red Dot Design Awards'ta jürinin takdirini kazanarak üç farklı ödül kazandı. İşte ödül kazanan o ürünler...

ADATA ve XPG Ürünleri 2024 Red Dot Design Awards'ta Üç Ödül Kazandı

ADATA Technology, 2024 Red Dot Design Awards’ta büyük bir başarıya imza attı. ADATA LEGEND 970 PCIe Gen5 SSD, ADATA SD810 Harici SSD, ve ADATA’nın yan markası XPG’den BATTLECRUISER II Super Mid-Tower Kasa, "Ürün Tasarımı" kategorisinde ödüle layık görüldü.

Red Dot Design Awards, 1955 yılından beri en iyi ürün tasarımlarını ödüllendiriyor. Ürünler, uluslararası bir jüri tarafından yenilikçilik, işlevsellik, ergonomi, ekolojik uyumluluk ve dayanıklılık gibi kriterlere göre değerlendiriliyor.

ADATA LEGEND 970 PCIe Gen5 SSD

LEGEND 970 SSD, saniyede 10,000MB okuma ve yazma hızına ulaşabilen SSD, çift katmanlı alüminyum alaşımlı soğutucu, entegre fan ve yüzey kristalleştirme teknolojisiyle donatılmış patentli bir hava soğutma sistemine sahip. Bu aktif ısı dağıtım sisteminin, fansız soğutuculara göre sıcaklığı yüzde 10 daha fazla düşürdüğü iddia ediliyor.

ADATA SD810 Harici SSD

ADATA SD810 Harici SSD, USB 3.2 Gen2 x2 transfer protokolünü destekliyor ve saniyede 2000 MB'ye kadar okuma ve yazma hızları sunuyor. IP68 standartlarına uygun su ve toz geçirmezlik özelliği bulunan SSD, MIL-STD-810G 516.6 standardına sahip. Ayrıca verimli ısı dağılımı ve kolay taşınabilirlik için alüminyum alaşımlı bir kasaya sahip.

XPG BATTLECRUISER II Super Mid-Tower Kasa

2024 Taiwan Excellence Awards'tan sonra 2024 Red Dot Design Awards ürün tasarımı ödülünü kazanan BATTLECRUISER II, "Exoskeleton" tasarımı ile öne çıkıyor. Dört cam yan panel, üç manyetik toz filtresi, ayarlanabilir ekran kartı braketleri ve optimize edilmiş kablo yönetimi ile donatılmış kasa, yoğun bilgisayar kullanımında verimli bir hava akışı sağlamak için 420 mm'ye kadar radyatör desteği sunuyor. Ayrıca, XPG PRIME BOX ile senkronize edilebilen ARGB aydınlatma efektleriyle donatılmış bir ön paneli bulunuyor.