AMD VISION E2 Teknolojisine Sahip Asus K53U

AMD teknolojisine sahip yeni Asus notebook, öğrencilere sıra dışı bir notebook deneyimi sunuyor!

Çocukların dostu notebook

Okulların başlaması ile öğrencilerin doğru bilgiye hızlı şekilde ulaşmak için bilgisayar ihtiyaçları da artıyor. Asus, AMD E2 VISON Teknolojisine sahip Asus K53U notebook ile öğrencilere yeni öğretim yılına yepyeni ve uygun fiyatlı bir dizüstü bilgisayar ile başlama fırsatı sunuyor.

Şık tasarımı, yüksek performansı ve rahat kullanım uygulamaları ile öne çıkan Asus K53U, gücünü AMD'nin VISION E2 kategorisinde bulunan E-450 APU'sundan alıyor; hem çalışma hem de oyun uygulamaları için sıra dışı mobil performans deneyimini %30 pil ömrü artışıyla sunuyor.

DirectX 11 Teknolojisi ile mükemmel bir görüntü kalitesi sunan ASUS K53U'da ayrıca tüm eğlence sistemlerine uyumlu HDMI çıkışı ile SRS Premium Sound destekli Altec Lansing hoparlörler bulunuyor.

K53U öğrencilere sıra dışı bir notebook deneyimi sunuyor.

  • IceCool Teknolojisi ile elleriniz serin kalıyor: Asus K53U'da bulunana IceCool Teknolojisi bilgisayarınızın uzun süreli kullanımlarda bile serin ve konforlu kalmasını sağlıyor.
  • SmartLog Yüz Tanıma: ASUS SmartLogon yüz tanıma sistemi sayesinde bilgisayarınız farklı ışık koşullarında ve hatta kafanızda şapkanız varken bile sizi yüzünüzden tanıyor ve şifreli oturum açmaya güvenli bir alternatif oluşturur.
  • Çoklu dokunmatik touchpad: Websitelerinde gezinmenizi, yakınlaştırma, uzaklaştırma sayfa değiştirme gibi işlemlerinizi kolayca yapmanızı sağlar.
  • Palm Proof Teknolojisi ile otomatik avuç içi algılama: Palm Proof Teknolojisi avuç içi ve parmak izini zekice analiz ederek herhangi yanlış temasta notebook'u devre dışı bırakır.
Okuyucu Yorumları