Android Go'lu GM 8 Go Satışta. İşte Özellikleri!

General Mobile'dan ilk 'Android Go' modeli: GM 8 Go satışa sunuldu. İşte özellikleri ve fiyatı...

GM 8 Go satışta!

Google iş birliği kapsamında birçok yeniliğe imza atan General Mobile, bir ilki daha gerçekleştirerek Google'ın Android Go'lu GM 8 Go modelini kullanıcıların beğenisine sundu.

GM 8 Go, geliştirilmiş Google uygulamaları ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. GM 8 Go, yenilenen Chrome ve Google uygulamalarıyla internet üzerinden veri kullanımını azaltarak veri tasarrufu sağlıyor ve böylece çok daha hızlı işlem yapabilmeyi fırsatı sunuyor. Kullanıcı dostu ara yüze sahip olan GM 8 Go kullanıcılara Android'in en güncel versiyonu olan Android Oreo 8.1 işletim sistemini sunuyor.

Android Oreo (Go edition), hızlandırılmış yazılımı ile yüksek performans gösteren işletim sistemi, ekstra depolama imkanı ve güvenlik gibi avantajlar içeren optimize edilmiş bir yazılım deneyimi sağlıyor. GM 8 Go, özellikle ilk kez internetle tanışanların ihtiyaç duyabilecekleri, amaca yönelik Google uygulamalarıyla birlikte geliyor. Android Oreo (Go edition) yüklü akıllı telefonlar, ayrıca telefon üzerinde en iyi çalışan uygulamaların indirilebilmesini kolaylaştıran özel bir Google PlayStore versiyonu yüklü şekilde sunuluyor.

Android Go'lu GM 8 Go Satışta. İşte Özellikleri!

GM 8 Go, yeni nesil 18.9'luk ekran tasarımıyla dikkat çekiyor. 13 MP flaşlı ön kamerası ile üstün selfie deneyimi yaşatan GM 8 Go ile fotoğraf tutkunları, çektikleri fotoğrafları cihazın hem ön hem arka kamerasında kullanabilecekleri portre modu (bokeh) seçenekleri ile düzenleyerek fotoğraflarına sanatsal bir dokunuş katabiliyor. Ayrıca çekilen fotoğraf ve videolar hafıza problemi olmaksızın dahili olarak sunulan Google Fotoğraflar uygulamasıyla yüksek kalitede, ücretsiz ve sınırsız olarak depolanıyor.

GM 8 Go kullanıcılara HD kalitesinde video görüşmeleri sunuyor. Ayrıca kullanıcılar, Dolby Audio uygulaması yoluyla harika ses efektleriyle en iyi müzik deneyimine ulaşıyor.

GM 8 Go, 799 TL fiyatıyla zincir teknoloji marketleri ve seçkin cep telefonu mağazalarının yanı sıra; General Mobile'ın web sitesi www.generalmobile.com üzerinden online olarak kullanıcılarla buluşuyor. 'GM 8 Go' ayrıca, Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom mağazalarında 12, 24, 36 ay taksit seçenekleri ile satışa sunuldu.

GM 8 Go Teknik Özellikleri

GM 8 Go Teknik Özellikleri

GM 8 Android Go

Kasa

Boyutlar

150x70.5x8.59mm

Ağırlık

TBD Est (150gr)

Diğer

Parmak izi Okuyucu

Ekran

Tip

IPS LCD, 16M colors, Incell

Boyut

5.5 inç HD+ 18:9

Çözünürlük

720x1440

Koruma

Corning Gorilla Glass 3

Platform

OS

Android OS, v8.1 Oreo Go Edition

Chipset

MediaTek MT6739

CPU

Quad-Core 1.5 GHz

GPU

IMG 8XE 1PPC @ 420 MHz

Hafıza

Card slot

128GB'a kadar

Dahili

16GB, 1GB RAM

Kamera

Arka

13 MP AF , f2.0

Özellikler

Konum etiketleme, dokunma ile odaklama, Oto HDR, Portre modu, Gece modu, Panorama, Güzellik modu

Ön

5 MP FF, f/2.2

Comms

WLAN

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Wi-Fi Direct, Wi-Fi Display, Hotspot, 5Ghz and 2.4 Ghz dual band support

Bluetooth

v4.2, A2DP, LE

GPS

Var, A-GPS,GLONASS

USB

Micro-USB 2A turbo charge

Özellikler

Sensors

Gyro, Accelerometer, Proximity, eCompass, Light

Pil

3500 mAh şarj (değiştirilebilir)

Okuyucu Yorumları