AOC ve Philips Yeni Monitörlerini Tanıttı

AOC, MMD yeni monitörlerini tanıttı. Oyuncular, yeni AGON ve EVNIA serisi monitörleri ile performansı ihtiyacını karşılayabilirken, profesyoneller ise Philips modelleri ile iş verimliliğini artırabilirler.

Monitör dendiğinde hem ofis hem günlük kullanım hem de oyun tarafında ilk akla gelen markalar arasında kuşkusuz AOC ve Philips geliyor. Bugüne kadar bu 2’linin çok sayıda monitörünü inceledik ve çok yakında bunlar arasına yenileri katılacak gibi duruyor. Zira geçtiğimiz günlerde düzenlenen basın toplantısında yeni monitörler tanıtıldı, aralarında AGON ve EVNIA serileri göz doldurdu, ancak tanıtımda yalnızca monitörler yoktu, çevre birimleri ve akseuarlar da yer aldı.

AGON PRO AG276QZD

AOC’nin oyun tarafında yeni oyuncuları var. Bunlardan AGON PRO AG276QZD modeli ile alıştığımız AGON tasarımı artık daha agresif. Bu tasarımıyla Red Dot Tasarım Ödülü’nün sahibi olan AGON PRO AG276QZD, RGB ışıklandırmalı Pentagon dizaynı ve aynı şekilde klavyelerini masaya çapraz koyan oyun severlere yer açmak için tasarlanan standıyla göz dolduruyor. 27 inç boyutunda olan monitörün en göze çarpan özelliği QHD OLED panele sahip olması. 240 Hz yenileme hızı ve 0.03 ms tepki süresi ile de oyunculara hız kazandıracak olan monitörü kullanmayı biz de merakla bekliyoruz.

EVNIA 34M2C8600

Bu monitör ise, daha estetiki bir tasarım dilini benimseyen EVNIA serisinden 34M2C8600 modeli. Beyaz rengiyle çok şık görünen monitörün kavisli paneli oyuncuları sarmalamayı amaçlıyor. 3440x1440 piksel çözünürlüğünde görüntü üreten bu 34 inç ekranın alemeti farikası ise, QD OLED panele sahip olması. Böylece OLED ve Quantum Dot teknolojisini bir araya getiriyor ve daha sürükleyici bir oyun deneyimini amaçlıyor.

Philips 45B1U6900CH

Tanıtılan yeni monitörler arasında profesyonel kullanımlar için de çok sayıda seçenek vardı. Philips modelleri arasında yer alan Philips 45B1U6900CH modeli, iş verimliliğini artırmak için hazırlanmış bir model. Monitörün ekranı tam 44.5 inç büyüklüğünde ve 5120x1440 piksel çözünürlük sağlıyor. 32:9 SuperWide en-boy oranı ve 1500R kavisli hattıyla oldukça heybetli görünen monitör, geniş ekrana ihtiyaç duyan profesyonellerin yardımına koşacak türden.

Yeni Çevre Birimleri

Ve bu oyuncaklar da ekosistemi tamamlayan klavyeler, fareler ve mousepad’ler. AOC ve MMD, yeni monitör modelleriyle AOC, EVNIA ve Philips imzalı aksesuarlar ve çevre birimlerine de yer veriyor. Özellikle mekanik oyuncu klavyelerinde red switch’lerin kullanıldığını ve farelerde de 16K DPI’lı Pixart oyun sensörlerinin dikkati çektiğini söyleyelim. Bunlar performans açısından önemli bileşenler.

Tanıtımda daha birçok monitör ve ürün tanıtıldı. Hepsini bekliyoruz, geldiklerinde sizlerle incelemelerimizde paylaşacağız.