Apple Kendi Kredi Kartını Çıkartıyor!

Apple, şimdi de fiziksel bir kredi kartını müşterilerinin hizmetine sunmak için kolları sıvadı!

Apple, kredi kartı çıkartıyor

Yeni bir habere göre Apple, Goldman Sachs ile mobil ödemelerin ötesine geçen bir kredi kartı için ortaklık kuruyor. Wall Street Journal'ın söylediğine göre kart, Apple çalışanları tarafından test edildikten sonra bu yıl içerisinde kullanıma sunulacak. Teknoloji devi şu anda Apple Pay'i daha fazla ülke için sunmaya çalışıyor ancak fiziksel bir kartın daha fazla kâr getireceği söyleniyor.

Tabii ki Apple Pay kartı Apple'ın Wallet uygulamasına dahil edilerek para, borç ve ödül yönetimi araçları sunacak. Yöneticiler Apple'ın Health uygulamasından görseller alarak günlük harcamanızı takip edebilecek ve eğer belirlenmiş harcama hedeflerini aşarsanız bildirimler gönderilebilecek.

Bu arada Goldman ise bu yeni atılım ile Apple'ın sadık hayran kitlesinin Marcus online bankasına taşınacağını ümit ediyor. Söylenilene göre firma, kartın alt yapısı için 200 milyon dolar harcıyor. Kart sahibi olmanın avantajları arasında pek çok satın alımda %2'lik geri ödeme ve muhtemelen Apple ürünlerinin alımından daha fazla geri ödeme yer alacak.

Okuyucu Yorumları