Armut.com, hizmet sektörünü internete taşıdı!

Yazılım, boya, tadilat, nakliye, köpek eğitimi ve fazlası! Bu dev site, hepsini bir araya getirdi!

İnternetten her şey mümkün!

Hizmet ihtiyacı olanları, alanında uzman çalışanlar ve kuruluşlarla buluşturan İnternet girişimi Armut.com, son bir yılda %700 büyüyerek, birçok sektöre de hareket kazandırdı. Alanında bir ilk olan ve gün geçtikçe daha da geniş ve kaliteli bir "hizmet veren" ağına sahip olan site, lider konumuyla kullanıcıların hizmet aradığı noktada birinci tercih oluyor. Kuruculuğunu ve CEO'luk görevini Başak Taşpınar Değim'in üstlendiği Armut.com üzerinden; yazılım, tasarım, boya, tadilat, nakliye, köpek eğitimi, temizlik, fotoğrafçılık gibi 500'den fazla alanda 25.000'in üzerinde hizmet verene kolayca ulaşılabiliyor.

2011 yılında girişimci Başak Taşpınar Değim'in liderliğinde kurulan Armut.com, o tarihten bu yana hizmet almak isteyen çok sayıda kullanıcısını alanında güvenilir, uzman çalışanlar ve kuruluşlarla buluşturdu. Boyacıdan fotoğrafçıya, nakliyeciden grafik tasarımcıya, su tesisatçısından bilgisayar programcısına kadar 500'den fazla kategoride 25.000'in üzerinde hizmet vereni sisteminde bulunduran Armut.com, hem sahip olduğu hizmet veren ağı, hem kullanıcı sayısı hem de finansal büyüklüğü ile sektöründe lider konumda bulunuyor.

İhtiyaçları karşılayan yenlikçi ve doğru bir fikir

Armut.com'un kurucusu ve CEO'su Başak Taşpınar Değim, Armut.com fikrini şöyle açıklıyor: "Ailemle beraber Amerika'da yaşıyorduk ve Türkiye'ye kesin dönüş yapmaya karar vermiştik. Geldiğimde, Türkiye'de irili ufaklı hemen her türden iş için tanıdık aramak zorunda kalmıştım. İşte fikir tam da bu noktada doğdu. Yapılacak iş için en uygun elemanı bulmak zordu. Bunu nasıl kolay hale getirebilirim diye düşündüğümde, Armut.com'un fikir bazında temelleri atılmış oldu. Fikriniz, hemen herkesin ihtiyaçlarını karşılayabilecek niteliklerde ise doğru fikirdir. 2011 yılından bu yana geldiğimiz noktada görüyoruz ki Armut.com günde binlerce insanı, ihtiyacını karşılayacak hizmet ile buluşturuyor. Üstelik kullanıcılarımız bu hizmetleri araştırırken sokak sokak dolaşmıyor ya da yoğun bir telefon trafiğinin içine girmiyor. Oturdukları yerde, belki kahvelerini yudumlarken Armut.com'a girip, birkaç tıklama ile aradıkları hizmet verene ulaşabiliyor. Tıpkı sloganımızda da belirttiğimiz gibi:, "Hizmet Piş Ağzıma Düş"."

Türkiye'nin en popüler siteleri arasına girdi ve

Türkiye'nin en popüler siteleri arasına girdi ve

Türkiye'nin en popüler siteleri arasına girdi ve yatırım aldı

Henüz iki buçuk yıl önce kurulmuş olmasına karşın aylık 500.000 kişinin ziyaret ettiği Armut.com, bağımsız araştırma sitesi Alexa.com'a göre Türkiye'nin en popüler 40 alışveriş sitesi arasında yer alıyor. Tüm Türkiye ve Kıbrıs'ta hizmet veren Armut.com, bugüne kadar bütün illerden talep almış durumda. Konuyla ilgili olarak Başak Taşpınar Değim şunları söylüyor: "Armut.com iki buçuk yıldır artmakta olan bir ilgi görüyor ve alanında en çok tercih edilen ve güvenilen platform olarak liderliğini sürdürüyor. Kullanıcılar artık aradıkları doğru hizmeti Armut.com'da bulabileceklerini biliyor ve sitede ihtiyacı olan hizmeti kolayca buluyor. Doğru fikir, doğru bir ekip ve doğru strateji bizi başarıya götürdü. Bu başarımızı taçlandıran ve gururlandığımız bir gelişme de 2014 yılı başlarında Hummingbird Ventures'dan aldığımız yatırım oldu. Bu yatırımı da Armut.com markasının büyümesi için yönlendireceğiz".

En iyi hizmete en iyi bütçeyle ulaşmak Armut.com ile çok kolay

2011 yılında 50.000 TL kuruluş sermayesi ile işe başlayan, kısa süredeki başarısı ile dikkat çeken şirket, şimdilerde onbinlerce İnternet kullanıcısının uğrak yeri haline geldi. Doğru hizmeti uygun bütçeyle almak isteyen kullanıcılar, Armut.com üzerinde hem aradığı çözümü buluyor, hem de çalışan ve kuruluşlar hakkında yapılan değerlendirme ve yorumları görme fırsatını yakalıyor. Kullanıcıların hizmet verenler hakkındaki referanslarını değerlendirip en uygun ve en iyi hizmeti almasını sağlayan Armut.com, kolay biçimde ve kısa sürede en iyi alternatife ulaşmayı mümkün kılıyor. Bu özel sistem içerisinde hizmet üretenlerin daha iyi yorum, puan almaları ve bunun sonucunda da yeni işlere teklif verebilmeleri için performanslarını yükseltmesi de Armut.com'un kullanıcılarına sunduğu en önemli artılarından birisi oluyor.

Armut.com nasıl çalışıyor?

Hizmet ihtiyacı olan İnternet kullanıcıları, ücretsiz fiyat teklifi alma yöntemiyle çalışan Armut.com'dan kolayca faydalanıyor. Örneğin taşınacaksınız ve bu işi yapacak uzman kişilere ihtiyacınız var. Armut.com'a girip ihtiyacınızı kısa bir form doldurarak paylaşıyorsunuz. Armut.com talebinizi alıp onayladıktan sonra size kaliteli hizmet verebilecek evden eve nakliye firmaları ile sizi eşleştiriyor. Firmalardan işiniz ile ilgilenenler size teklif veriyorlar. Siz de gelen teklifleri değerlendirip en uygun bulduğunuz ile anlaşıyorsunuz. İşin sonunda hizmet aldığınız kişi veya kuruluşa ilişkin bir değerlendirme yapıp bunu Armut.com üzerinden diğer kullanıcılarla paylaşabiliyorsunuz. Hizmet alan için Armut.com'u kullanmak tamamen ücretsiz, sadece hizmet verenlerden hizmet bedeli olarak küçük bir komisyon alınıyor.

Okuyucu Yorumları