Bu şirket 10 saat TikTok videosu izlemeye 1000 dolar verecek

ABD'li şirketten ilginç teklif... Influencer şirketi 10 saatlik TikTok maratonu karşılığında 1.000 dolar ödemeyi taahhüt ediyor.

Bu şirket 10 saat TikTok videosu izlemeye 1000 dolar verecek

Influencer pazarlama ajansı Ubiquitous, 10 saatlik TikTok izleme seansına girmeleri karşılığında üç kişiye saatte 100 dolar ödemeyi planlıyor. Şirket, bu çabanın çevrimiçi olarak ortaya çıkan trendleri ölçmesine yardımcı olacağını umuyor.

TikTok İzleme işine başvurmak için Ubiquitous'un YouTube kanalına abone olmanız ve neden saatlerce süren maratona en uygun kişi olduğunuza dair kısa bir tanıtım yazısı göndermeniz gerekiyor. Şirket, platformun nasıl çalıştığını, özellikle de trendleri bilen 18 yaş ve üstü kişiler aradığını da ekliyor.

Açıklamada "seçilen adaylar, tespit ettikleri yinelenen eğilimleri not etmek için basit bir belge doldurarak ortaya çıkan eğilimleri keşfetmemize de yardımcı olacak" deniliyor.

İzleme seansından sonra katılımcılardan deneyimlerini seçtikleri herhangi bir sosyal medya platformunda paylaşmaları ve şirketi etiketlemeleri isteniyor.

Son başvuru tarihi 31 Mayıs. Adaylar, başvuruların kapanmasından yedi gün sonra seçilip seçilmedikleri hakkında bilgilendirilecek.