Bu yazılımları sakın kaçırmayın!

CHIP Download sitesi ziyaretçi akınına uğruyor. İşte bu siteden derlediğimiz en ilginç yazılımlar

Sizler için seçtik!

Tüm Avrupa'nın en büyük Türkçe download platformu olan CHIP Download sitesi yakın zaman önce hizmete açıldı. Yoğun ilgi gören ve ziyaretçi akınına uğrayan site o kadar geniş kapsamlı ki bunlar içinde kaybolmanız içten bile değil. Bu yüzden ilk etapta gözümüze çarpan ve kesinlikle kaçırmamanız gereken yazılımları sizler için derlemek istedik. Sitede en çok ilgi gören yazılımlardan üçü ile başlayalım:

Adult Photo Blanker 1.7.2
Adult Photo Blanker PC'nizdeki adult resimleri internette bile olsa tanır ve belli olmayacak şekle getirir. Ancak kurulumda girdiğiniz şifreyle deaktif yapabilirsiniz. Bunu da sadece siz ve şifreyi bilen kişiler gerçekleştirebilir.Günlük yaşamda da bile olsa bu gibi resimlerle karşılaşmak istemiyorsanız çok yararlı bir program.
İndirmek için tıklayın

txt2ipod 1.2.1
Öncelikle, websitelerini ve uzun text dosyalarını bir iPod'da görüntülemek kolay değildir ve şu bir gerçektir ki iPod sadece büyüklüğü maksimum 4kb olan dosyaları destekler. txt2ipod ise bir iPod'un daha büyük dosyaları görüntülemesini sağlar. Böylece normalde iPod'unuzda görüntüleyemeyeceğiniz bir dosyayı görüntülemek mümkün hale gelir. iPod'unuzun kullanım alanını genişletmek için bu program gerekli.
İndirmek için tıklayın

Yod'm 3D 1.4
Yod'm 3D ile masaüstünüzü ilginç bir hale getirin.
Yod'm 3D açtığınız pencereleri ilginç bir şekilde gösteren, ücretsiz bir masaüstü düzenleyecesidir. Bu programla masaüstünüz bir zar gibi hareket eder. Böylece zarın her yanı ayrı bir masaüstü gibi davranır. Programın tüm fonksiyonlarından yararlanmak için, çeşitli tuş serileri ezberlemeniz lazım.
İndirmek için tıklayın

İnternet'te aradığınızı bulun...

İnternet'te aradığınızı bulun...

Ashampoo ClipFinder 1.12
Bu yazılım sayesinde ayrıca bir siteye bağlanmadan program üzerinden arama yapabilir, indirmeden önizleme yapabilirsiniz. Elinizdeki bir Flash videoyu (FLV) internet ortamına geri yükleyebilirsiniz. Desteklediği siteler; Google Video, YouTube, VideU, MyVideo, ClipFish, iFiLM, Dailymotion, SevenLoad, MySpace, MetaCafe.
Programı bilgisayarınıza yükledikten sonra buraya tıklayarak mail adresinizi girip aktivasyon kodunu almanız yazılımı tam sürüm haline dönüştürmek için yeterli. Birçok dili destekleyen program ile hoşça vakit geçireceksiniz.
İndirmek için tıklayın

Album Cover Finder 4.2
Adından da anlaşıldığı gibi albüm kapak resimlerini bulmaya yarayan Album Cover Finder ile internet üzerinden CD kapaklarını bulabilir, parçalarınıza ekleyebilirsiniz. Program albüm kapaklarını internet üzerindeki en büyük mağazalardan biri olan Amazon.com'dan buluyor. Resimler BMP formatında ve 300X300 boyutla ediniliyor.
İndirmek için tıklayın

Location Finder 3.0
Ücretsiz bir Microsoft yazılımı olan Location Finder ile ağa bağlı bir bilgisayarı bulabilirsiniz.
Location Finder ile IP adresinizi öğrenebilir ve bağlantı kurmak istediğiniz diğer bilgisayarla yerel bir ağ kurmanızda yardımcı olur. Kablosuz ağa bağlı kullanıcılar için iyi bir seçim olabilir.
İndirmek için tıklayın

Güvenlik her şeyden önemlidir!

Güvenlik her şeyden önemlidir!

RAR Password Cracker 4.12
RAR Password Cracker kullanarak RAR arşivlerinin şifrelerini adım adım bir sihirbaz yardımı ile kırmayı deneyebilirsiniz.
İndirmek için tıklayın

Security & Privacy Complete 3.1.8
Potansiyel Güvenlik açıklarınızı bulup Security ve Privacy Complete programıyla kapatın. Windows'un sunduğu opsiyonların yanında, XP Antispy için açık kaynak tamamlayıcı eklerle, Internet Explorer, Media Player ve Mozilla Firefox'u da destekliyebiliyor. Birçok opsiyonu var, bu yüzden oldukça complex bir arayüzü var. Profesyoneller için birebir.
İndirmek için tıklayın

Damn Small Linux 3.2
Hiç bu kadar küçük Linux gördünüz mü? Damn Small Linux (dsl) 50 mb büyüklüğünde Linux tabanlı bir işletim sistemi,boyutunun küçük olması sebebiyle taşınabilir belleklerinizde de kullanmanız için uygun.
İndirmek için tıklayın

Yerli malı, yurdun malı...

Yerli malı, yurdun malı...

PC Kapat 1.0
Bu basit program PC'yi istediğimiz vakitlerde kapatır. Sorunsuz çalışır, sistemi yormaz. İptal etme özelliği vardır. Sizin istediğiniz saatte bilgisayarınızın kapanmasına ne dersiniz? Siz yükleme yaparken PC Kapat v1.0'la yükleme bitim zamanına ayarlayın siz dışarıda gezerken bilgisayar yüklemelerini yapsın ve PC Kapat v1.0 sayesinde kendi kendine kapansın.
PC başında olmadığımız zamanlarda kullanılabilir. Kesinlikle sistemde bulunmalıdır. Gerçekten çok yararlı!
İndirmek için tıklayın

Ey DSL! 1.0
Türk Telekom'un 1 Nisan 2007 tarihinden itibaren ADSL ücret tarifesinde yapmış olduğu son değişikliklere tamamen uygun. Artık Ey DSL! çok daha kararlı. ADSL Kota bilgilerinize güvenlik kodu sorulmadan ulaşmanın keyfini yaşayın. Hızlı, güvenilir, görsel, etkileyici... Üstelik Türkiye'nin ilk ve tek açık kaynak kodlu kota bilgilendirme programı...
İndirmek için tıklayın

onlineTV 3.1
Online-TV'nin 3. sürümü en az 500 adet televizyon ve radyo istasyonunu ayağınıza getiriyor. Bununla da kalmıyor, yine internet üzerinden yayın yapan 100 adet yerel web kamera yayınına, dünyanın en saygın gazetelerinin linklerine ulaşmanızı sağlıyor. Yazılımın diğer özellikleri: güvenlik kameralarını görüntüleme, Amerikan kule görüntülerini alma ve tanınmış müzik videolarını oynatma. Ayrıca televizyon ve radyo istasyonlarından gelen sesi, wav, ogg ve mp3 formatlarında kaydedebilir, web kameralarından gelen resimleri bmp formatında tek resim halinde alabilir ya da programa entegre çalışan AVI-Creator ile video kaydı gerçekleştirebilirsiniz.
İndirmek için tıklayın

Okuyucu Yorumları