CANLI YAYIN: Apple iPhone 15 serisi tanıtılıyor; Wonderlust etkinliğini dakika dakika takip edin...

iPhone 15 tanıtımı başlıyor... Apple'ın iPhone 15 serisi yeni telefonlarını ve muhtemelen daha fazlasını tanıtacağı Wonderlust etkinliğinin başlamasına çok kısa bir süre kaldı. Bu etkinliği Canlı olarak takip etmek istiyorsanız; doğru yerdesiniz...

CANLI YAYIN: Apple iPhone 15 serisi tanıtılıyor

Apple için her yılın en heyecan verici anı, hiç kuşkusuz yeni iPhone serisinin tanıtıldığı etkinlik oluyor. Ve işte o an, 2023 için de kapıya dayandı. Türkiye saati ile 20.00'de, iPhone 15 serisinin tanıtılacağı Wonderlust etkinliği başlayacak. Ve biz de bu etkinliği, hemen aşağıdan canlı canlı takip edeceğiz.

iPhone 15 serisi: Beklentiler...

iPhone 15 serisinin 4 farklı modeli içermesini bekliyoruz. Bu modeller iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max olacak. Bazı kaynaklar bir de iPhone 15 Ultra görebileceğimizi iddia etse de, Ultra uzantılı bir model için bizim tahminimiz 2024 yılı.

Her 4 modelde de Dynamic Island özelliğinin yer verilmesi sürpriz olmayacak. iPhone 15 Pro modellerinde titanyum çerçeve görmek de beklentilerimiz arasında. iPhone 15 ve iPhone 15 Plus'ta büyük ihtimalle geçem yılın Pro modellerinde kullanılan A16 Bionic çipi yer alacak; iPhone 15 Pro modelleri ise güçlerini yeni A17 Bionic işlemciden alacak. Kamera ve RAM açısından da bazı yenilikler görme ihtimalimiz oldukça yüksek.

Apple Watch 9 ve yeni nesil AirPods Pro

Etkinlikte yeni Apple Watch 9'u ve yeni nesil AirPods Pro kulaklıklar da sahnedeki yerlerini alabilir. Tüm bu tahminlerin ve aylarca devam eden söylentilerin ne kadarının doğru çıkacağı, sadece bir kaç dakika sonra etkinliğin başlaması ile birlikte ortaya çıkacak...